iPhone 7 spulberă Galaxy Note 7 in testele de viteză

Data: 20/09/2016 | Autor: .

iPhone 7 spulberă Galaxy Note 7 in testele de viteză

După lansarea pe piata a modelului iPhone 7, au apărut şi primele teste comparative. Cum Galaxy Note 7 este principalul rival al modelului Apple, PhoneBuff, canalul de tehnologie care are peste 600.000 de abonați pe YouTube, a pus faţă în faţă cele două smartphone-uri, pentru a vedea care este mai rapid, relatează GadgetReport.ro

Testul a constat în rularea în paralel a aceluiași set de aplicații și jocuri pentru a vedea cât de rapid rulează cele două telefoane, dincolo de specificaţiile de pe hârtie.

Spre deosebire de testele de tip AnTuTu, genul de test pe care îl puteţi vedea în clipul video de mai jos arată cum se comportă telefoanele atunci când sunt folosite în mod obişnuit, relatează GadgetReport.ro.

Rezultatele arată că iPhone a terminat testul în 1 minut şi 40 de secunde, în timp ce Galaxy Note 7 a ajuns la final după 3 minute şi 14 secunde.

iPhone 7 nu doar că a câștigat testul, dar a încărcat de câte două ori fiecare aplicației testată, înainte ca Note 7 să termine de procesat o singură dată aplicațiile și jocurile vizate de PhoneBuff. Asta deşi iPhone 7 are numai 2 GB de RAM faţă de 4 GB în cazul Note 7.

Potrivit experţilor, performanţa iPhone 7 vs. Galaxy Note 7 se datorează, în primul rând, platformei software mult mai bine optimizate.