iPhone, mai bun ca telefoanele cu Android? Apple a lansat trei clipuri video în care promovează avantajele iPhone-urilor în faţa smartphone-urilor rivale

Data: 30/05/2017 | Autor: .

iPhone, mai bun ca telefoanele cu Android?iPhone-ul este mai performant, mai simplu, mai uşor de folosit şi mai sigur. Sunt principalele argumente cu care Apple încearcă să-şi promoveze smartphone-urile în faţa celor cu Android.

Compania a lansat trei reclame scurte, “iPhone — Smooth — Apple,” “iPhone — Security — Apple,” and “iPhone — Contacts — Apple” , în care prezintă principalele avantajele ale iPhone 7.

Cele trei clipuri fac parte din campania “Life is easier on iPhone”, care mai include o serie de materiale lansate anterior, care s-au concentrat pe facilităţile camerei foto, pe calitatea sunetului şi pe sistemul de securitate al datelor.

Sunt cele trei reclame convingătoare? V-ar putea determina să cumpăraţi un iPhone? Urmăriţi clipurile video de mai jos şi vă invităm să ne spuneţi ce credeţi în secţiunea de comentarii sau pe pagina de Facebook.