iPhone, mai bun ca telefoanele cu Android? Apple a lansat trei clipuri video în care promovează avantajele iPhone-urilor în faţa smartphone-urilor rivale

Data: 30/05/2017 | Autor: .

iPhone, mai bun ca telefoanele cu Android?iPhone-ul este mai performant, mai simplu, mai uşor de folosit şi mai sigur. Sunt principalele argumente cu care Apple încearcă să-şi promoveze smartphone-urile în faţa celor cu Android.

Compania a lansat trei reclame scurte, “iPhone — Smooth — Apple,” “iPhone — Security — Apple,” and “iPhone — Contacts — Apple” , în care prezintă principalele avantajele ale iPhone 7.

Cele trei clipuri fac parte din campania “Life is easier on iPhone”, care mai include o serie de materiale lansate anterior, care s-au concentrat pe facilităţile camerei foto, pe calitatea sunetului şi pe sistemul de securitate al datelor.

Sunt cele trei reclame convingătoare? V-ar putea determina să cumpăraţi un iPhone? Urmăriţi clipurile video de mai jos şi vă invităm să ne spuneţi ce credeţi în secţiunea de comentarii sau pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.