iPhone 8 Red. Apple lansează o versiune specială, în culoarea roşie

Data: 10/04/2018 | Autor: .

iPhone 8 Red. Apple lansează o versiune specială, în culoarea roşie

Apple va lansa astăzi pe piaţă două noi versiuni speciale ale smartphone-urilor iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, în culoarea roşie. Telefoanele iPhone 8 Red vor costa la fel ca celelalte versiuni, între 3400 şi 4500 lei, relatează GadgetReport.ro

Prin lansarea ediţiei speciale iPhone 8 Red, Apple încearcă să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură. Pe de o parte să stimuleze vânzările smartphone-urilor din seria 8, puternic afectate de lansarea iPhone X, iar pe de alta să contribuie la campania umanitară lansată încă de la versiunea de iPhone 7.

Prin lansarea ediţiei roşii a iPhone 7, Apple a contribuit cu 160 de milioane de dolari la susţinerea cercetărilor medicale în domeniul SIDA. O parte din încasările din vânzarea telefonului în culoarea roşie a mers către această campanie, la fel cum se va întâmpla acum şi cu seria iPhone 8 Red.

“Ediţia specială iPhone 8 şi iPhone 8 Plus RED oferă clienţilor o combinaţie spectuloasă de roşu şi negru, oferind telefonului un look aparte, alături de oportunitatea de a susţine lupta împotriva răspândirii virusului HIV şi a SIDA”, a declarat Greg Joswiak, vicepreşedintele Apple.

iPhone 8 Red va fi disponibil de pe 10 aprilie în Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Noua Zealandă şi Singapore, iar de pe 13 aprilie şi în SUA şi Marea Britanie.

Ulterior, până în luna mai, telefoanele iPhone 8 Red vor fi disponibile şi în alte ţări, inclusiv în România.

IPHONE 8, ARGUMENTE PRO ŞI CONTRA

GadgetReport.ro relata, anterior, în review-ul dedicat iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, că telefoanele aduc un plus faţă de generaţiile anterioare însă pălesc în faţa iPhone X.

Dacă aveţi un iPhone 4, 5 sau chiar 6, progresul este unul evident şi upgrade-ul este unul logic şi natural. Chiar şi pentru cei care au iPhone 7, telefonul reprezintă un pas înainte, chiar dacă nu atât de semnificativ ca în cazul iPhone X.

Procesorul mai puternic, camera optimizată, încărcarea wireless sunt argumente importante mai ales pentru cei care nu vor un ecran mai mare, cel de 4,7 inchi considerându-l suficient.

Pentru cei care vor să fie în trend, însă, iPhone X reprezintă alegerea logică. Progresul este evident, de la ecranul întins pe toată suprafaţa frontală a telefonului, la camera duală, deblocarea cu imaginea feţei şi bara virtuală de comenzi. Preţul este însă pe măsură, de peste 1000 de euro.

Citiţi review-ul iPhone 8 şi iPhone 8 Plus în materialul de mai jos.

iPhone 8, cu bune şi rele. Merită sau aşteptăm să ajungă iPhone X în magazine?