James Cameron relanseaza Avatar! Pregateste 3 noi episoade (VIDEO)

Data: 10/05/2015 | Autor: .

Avatar_2_Movie-630x282

Dupa seria Terminator, din anii ’80, super hit-ul Titanic din anii ’90 si Avatarul din anii 2000, James Cameron se pregateste sa dea din nou lovitura cu trei noi episoade din Avatar, programate sa fie lansate in 2017, 2018 si 2019.

Fox realatează că filmarile vor avea loc simultan, incepand de anul viitor, si vor fi realizate cu o cameră specială, ce anunţă o adevărată revoluţie în cinematografie.

avatar_2-gadgetreportNoile serii din Avatar vor fi filmate cu 60 de frameuri pe secunda. In prezent, filmele sunt redate la 24 de frameuri. Potrivit specialistilor, cu cat rata este mai mare, cu atat imaginile sunt mai clare, mai reale.

Singurul film care a depasit, pana in prezent, acest standard, este The Hobbit, al regizorului Peter Jackson, care este redat la 48fps.

“Avatar 2″ se va concentra pe viata subacvatica a luxuriantei planete Pandora si va contura portretul civilizatiei Na’vi.

De altfel, în al doilea film, in loc de padurea tropicala, Avatar va prezenta doar pe lumea subacvatica”, a explicat James Cameron.

„Sa construiesc universul pe care l-am creat pentru «Avatar» a fost o experienta rara, incredibila, generatoare de multe satisfactii. Scriind scenariile pentru noile filme, am inteles ca universul «Avatar», intriga in sine si personajele au devenit mult mai complexe decat anticipasem si a devenit evident faptul ca doua filme nu vor fi suficiente pentru a capta tot ce voiam sa prezint pe marele ecran”, a declarat James Cameron.

Alaturi de el, pentru scenariile urmatoarelor filme se vor ocupa Josh Friedman, ( care s-a ocupat de scenariul serialului TV Terminator: The Sarah Connor’s Chronicle), Rick Jaffa siAmanda Silver (Rise of The Planet of The Apes) si Shane Salerno (Shaft, Savages).