Jurassic World: Fallen Kingdom. Noul trailer lansat la Super Bowl 2018

Jurassic World: Fallen Kingdom. Noul trailer lansat la Super Bowl 2018

Studiourile Universal au lansat, cu ocazia Super Bowl 2018, al doilea trailer pentru „Jurassic World: Fallen Kingdom”, filmul care va debuta pe ecrane în 22 iunie. Clipul a devenit, în numai câteva ore, viral pe internet, fiind vizualizat de peste 3 milioane de oameni.

Continuarea lui Jurassic World este unul dintre cele mai așteptate blockbustere ale verii lui 2018, un film de la care realizatorii se așteaptă să atingă cel puţin performanța celui din 2015 (peste 1,6 miliarde de dolari la nivel internațional – locul patru într-un top al filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile).

Trailerul prezintă noi imagini, extrem de spectaculoase, cu efectele cataclismului care va spulbera Isla Nublar, insula dinozaurilor. Un vulcan va erupe, iar Jurassic World va fi complet distrusă.  Imaginile susţin ideea că misiunea de a salva dinozaurii de pe insulă va fi una plină de provocări.

În Jurassic World: Fallen Kingdom îi vom revedea pe Chris Pratt în rolul lui Owen și pe Bryce Dallas Howard în rolul lui Claire, alături de Justice Smith, Toby Jones, Rafe Spall, Daniella Pineda, Geraldine Chapman și Ted Levine.

Regizat de J. A. Bayona (”The Orphanage” şi ”The Impossible”), sequel-ul Jurassic World: Fallen Kingdom va avea câteva conexiuni cu Jurassic Park inclusiv cu întoarcea lui Jeff Goldblum și sosirea lui James Cromwell în rolul lui Benjamin Lockwood, partenerul lui Richard Attenborough (John Hammond), fondatorul parcului original.

Scenaristul Colin Trevorrow a declarat anterior că Jurassic World: Fallen Kingdom va fi un fel de „parabolă pentru cum sunt tratate animalele în zilele noastre,” și va atinge culmi și subiecte noi pe care nu le-am mai văzut în franciză. Unele indicii ne fac să ne gândim că acțiunea s-ar muta și sub apă.

Cele patru filme lansate până acum din franciza ”Jurassic Park” au generat împreună încasări de peste 3,6 miliarde de dolari.