Premiile BAFTA 2018. “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, cel mai bun film

Data: 19/02/2018 | Autor: .

bafta 2018 three-billboards-outside-ebbing-missouri--600x303După ce a triumfat la Globurile de Aur, filmul “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” a primit, aseară şi premiul pentru cel mai bun film, acordat de Academia Britanică de Film şi Televiziune, relatează GadgetReport.ro

În cadrul celei de-a 71 gale a premiilor BAFTA, drama cu accente comice, în regia lui Martin McDonagh, a primit şi premiul pentru scenariu. Specialiştii spun că lungmetrajul devine, astfel, unul dintre marile favorite pentru Oscaruri.

Sinopsis Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

O mamă îndurerată provoacă personal autoritățile locale, pentru a atrage atenția asupra lipsei de progres în căutarea ucigașului fiicei sale. Puternică, curajoasă și disperată să facă dreptate, Mildred Hayes ar putea fi Femeia Anului 2017. După ce au trecut luni de la moartea fiicei sale fără niciun arest, Mildred face o mișcare îndrăzneață, afișând trei panouri publicitare care duc către orașul ei, cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby, șeful poliției. Atunci când se implică…

Premiile BAFTA 2018 pentru cei mai buni actori în roluri principale le-au primit Frances McDormand, pentru rolul din „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” şi britanicul Gary Oldman, pentru “Darkest Hour”.

Guillermo del Toro a fost recompensat cu premiul BAFTA 2018 pentru cel mai bun regizor, pentru filmul “The Shape Of Water”, iar ,,The Handmaiden”, regizat de cineastul sud-coreean Park Chan-wook, a câştigat premiul BAFTA 2018 pentru cel mai bun film străin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.