Jurassic World: Fallen Kingdom. Trailerul noului film cu dinozauri, viral pe internet

Data: 8/12/2017 | Autor: .

Jurassic World: Fallen Kingdom. Trailerul noului film cu dinozauri, viral pe internet

Universal Pictures a lansat trailerul oficial al celui de-al cincilea episod din seria de filme Jurassic Park. Clipul video ,,Jurassic World: Fallen Kingdom” a devenit viral pe internet. În numai câteva ore a adunat peste 1,5 milioane de vizualizări, relatează GadgetReport.ro

În Jurassic World: Fallen Kingdom îi vom revedea pe Chris Pratt în rolul lui Owen și pe Bryce Dallas Howard în rolul lui Claire, alături de Justice Smith, Toby Jones, Rafe Spall, Daniella Pineda, Geraldine Chapman și Ted Levine.

Regizat de J. A. Bayona (”The Orphanage” şi ”The Impossible”), sequel-ul va avea câteva conexiuni cu Jurassic Park inclusiv cu întoarcea lui Jeff Goldblum și sosirea lui James Cromwell în rolul lui Benjamin Lockwood, partenerul lui Richard Attenborough (John Hammond), fondatorul parcului original.

„Am dezvoltat o tehnologie care ne face apți de modificări genetice,” a declarat Cromwell despre personajul său. „Așa că încerc să mă întorc la rădăcini.”

Scenaristul Colin Trevorrow a declarat anterior că filmul va fi un fel de „parabolă pentru cum sunt tratate animalele în zilele noastre,” și va atinge culmi și subiecte noi pe care nu le-am mai văzut în franciză. Unele indicii ne fac să ne gândim că acțiunea s-ar muta și sub apă.


Jurassic World: Fallen Kingdom va ajunge pe marile ecrane în 22 iunie 2018.