Suburra: Blood on Rome, The Keepers şi The OA, cele mai urmărite seriale pe Netflix

Suburra: Blood on Rome, The Keepers şi The OA, cele mai urmărite seriale pe Netflix

Cele mai urmărite seriale pe Netflix de către utilizatorii din România au fost Suburra: Blood on Rome, The Keepers şi The OA, arată un studiu dat publicităţii de Netflix. Iar Stranger Things 2 a fost serialul urmărit cel mai rapid în 2017, relatează Gadgetreport.ro

Nu e o coincidență, poate, că ziua în care s-a făcut cel mai mult streaming a fost 29 octombrie, adică în weekendul în care a fost lansat noul sezon din serial.

Potrivit datelor analizate de Netflix, utilizatorii din România au devorat seriale SF precum The OA sau The Mist și au savurat comedii precum You Me Her, Friends from College sau Big Mouth.

Statisticile arată, totodată, că un membru din România a văzut filmul War of the Worlds cu Tom Cruise și Dakota Fanning de nu mai puțin de 179 de ori în 2017.

Se pare că românilor le plac filmele și serialele cu suspans, având în vedere că printre titlurile preferate se numără și House of Cards sau Narcos.

TOPUL SERIALELOR URMĂRITE DE ROMÂNI PE NETFLIX

1. Suburra: Blood on Rome
2. The Keepers
3. The OA
4. 13 Reasons Why
5. Marvel’s Iron Fist
6. Cable Girls
7. The Mist
8. Fauda
9. Santa Clarita Diet
10. El Chapo

Alte seriale urmărite în România au fost Big Mouth, Neo Yokio, The Crown, Friends from College, White Gold, Dear White People, Disjointed, You Me Her, Frontier şi Dear White People.

6. Aflaţi care sunt serialele devorate și savurate în lume de pe:

netflix.com/ShowsWeDevoured
netflix.com/ShowsWeSavored