Kung Fu Panda 3, record în cinematografe

Data: 1/02/2016 | Autor: .

Kung_Fu_Panda_3_gadgetreport.ro

Noul film de animaţie Kung Fu Panda 3 a ţinut în weekend capul de afiş în cinematografele americane, după o perioadă în care filmele dedicate celor mici au lipsit de pe ecrane. Comedia celor de la DreamWorks Animation a adunat încasări de peste 41 de milioane de dolari.

Lansată la cinci ani distanţă de la Kung Fu Panda 2, animaţia şi-a găsit un loc excelent în oferta cinematografelor, dominată de filme dark, precum Revenant şi Cei 8 odioşi.

Dincolo de încasările din SUA, Kung Fu Panda 3 a adunat alţi 75,7 milioane de dolari la nivel internaţional şi asta în condiţiile în care filmul a debutat în foarte puţine ţări, printre care şi China. În România, ca de altfel pe întreg continentul european, filmul va ajunge pe ecrane abia pe 18 martie.

Primele două serii au adunat 600 de milioane de dolari, iar producătorii estimează că episodul 3 va duce totalul încasărilor francizei la 1 miliard de dolari, în condiţiile în care producţia filmului a costat numai 145 de milioane de dolari, relatează Hollywood Reporter.

În noul film, asistăm la aventurile lui Po în căutarea orasului ascuns in care trăiesc Panda.

Kung Fu Panda 3 este regizat de  Alessandro Carloni si Jennifer Yuh Nelson,  care a lucrat si la Kung Fu Panda 2.

Jack Black revine la vocea lui Po, alaturi de Gary Oldman, Dustin Hoffman, David Cross, Angelina Jolie, Michelle Yeoh, Mads Mikkelsen, Danny McBride, Lucy Liu, Seth Rogen, Jackie Chan, James Hong si Bryan Cranston.