Lamborghini Wave Tenjin 2. Cum arată pantofii de sport de 400 dolari

Data: 10/03/2017 | Autor: .

Lamborghini Wave Tenjin 2. Producătorul italian lansează primii pantofi de sport

Să conduci un Lamborghini este visul oricărui bărbat pasionat de maşini. Cum însă preţul unui astfel de bolid este prohibitiv, fanii constructorului auto italian se pot mulţumi, mai nou, cu o experienţă mobilă pe… două picioare, dacă de cea pe patru roţi nu se pot atinge, relatează GadgetReport.ro

Dacă nu poţi să conduci un Lamborghini, măcar să alergi cu un Lamborghini. Firma italiană a lansat pantofii de sport Wave Tenjin 2.

Dezvoltaţi împreună cu producătorul de echipament sportiv Mizuno, pantofii sunt destinaţi celor care vor să alerge. „Wave Tenjin 2 sunt construiţi pentru perfomanţă şi calitate”, afirmă italienii.

Pantofii sunt realizaţi dintr-un poliester foarte uşor, combinat cu fibră de carbon. Rezultatul este un material confortabil, durabil şi care se pliază pe aşteptările celor care vor să alerge în aer liber sau indoor.

Italienii spun că s-au inspirat în dezvoltarea Wave Tenjin 2 din look-ul modelului Aventador, de unde şi talpa specială, cu forme hexagonale, realizată dintr-un amestec de cauciuc şi fibră de carbon, intitulată X10.

Potrivit companiei, forma specială a tălpii şi materialul rezistent fac ca alergarea să fie confortabilă, reducând impactul terenului accidentat şi oferind sportivului senzaţia că pluteşte cu fiecare pas.

Pantofii de sport Lamborghini Wave Tenjin 2 au un preţ pe măsură. Pot fi cumpăraţi de pe site-ul oficial în trei versiuni de culoare (gold and navy, black and red sau white and gray) la preţul de 401 dolari. Dacă vă grăbiţi, există o versiune la reducere, în culorile rosu, verde şi alb, la preţul de 241 dolari.