League of Legends va fi lansat și în variantele pentru iOS și Android

Data: 16/10/2019 | Autor: .

League of Legends va fi lansat și în variantele pentru iOS și Android

Riot Games lucrează la dezvoltarea variantelor de League of Legends și pentru iOS și Android. Compania a lansat un trailer video în care prezintă jocul care va debuta pe smartphone-uri în 2020, relatează GadgetReport.ro


Riot Games a prezentat un trailer pentru League of Legends: Wild Rift și a promis că va începe cât de curând testele beta cu noua platformă de gaming.

Potrivit companiei, League of Legends: Wild Rift nu va fi doar o versiune de PC reconvertită pentru telefoanele mobile. Jocul va include multiple schimbări, de la hărțile mai mici la controlul diferit al jocului. De exemplu, dacă în versiunea de PC petreci cam 45 de minute într-o bătălie, în varianta de smartphone aceasta nu va depăși 15-20 de minute.

Dacă vă interesează versiunile de test, vă puteți înscrie pe site-ul dedicat, AICI. Primele teste vor debuta în China, iar ulterior vor fi disponibile și în alte țări.

Riot Games a anunțat că jocul pentru iOS și Android va fi disponibil în versiunea free-to-play.

League of Legends nu este primul MOBA care ajunge pe telefoane. Dacă vă place genul, puteți deja să jucați Arena of Valor și Vainglory pe iOS și Android, acestea fiind printre cele mai populare.