The Outer Worlds primește ultimul trailer până la lansare

Data: 18/10/2019 | Autor: .

Private Division și Obsidian Entertainment au prezentat azi un nou trailer oficial din The Outer Worlds, oferind un ultim aperitiv înainte că jucătorii nerăbdători să descopere lumea Halcyonului în momentul lansării pe 25 octombrie. Aceștia sunt așteptați să-și echipeze armele Shrink Ray și să zapeze tot ce le iese în cale: universul tocmai a devenit  ceva mai caraghios,relatează GadgetReport.ro

Pentru cei ce doresc să cunoască în ce moment pot juca The Outer Worlds pot accesa acest link, unde este orarul exact cu disponibilitatea jocului în difeirtele teritorii. Iar pe data de 22 octombrie, Obsidian va organiza un eveniment Twitch Plays pentru noul The Outer Worlds acest tip de eveniment este primul de acest gen pentru un titlu ce nu este încă lansat.

The Outer Worlds

The Outer Worlds primește hartă cu orele la care versiunea de PC este valabilă

The Outer Worlds se va lansa pentru platformele PlayStation 4, Xbox One și PC ( prin intermediul Microsoft Windows Store și Epic Games Store) pe data de 25 octombrie 2019. Iar pentru ce ce au realizat o precomandă digitală, pot descărca în avans iar apoi în ziua lansării îl poate juca. The Outer Worlds urmează să fie și acesta lansat pentru Nintendo Switch însă data de lansare nu este încă anunțată.

Pentru cei ce doresc să realizeze o precomandă o pot face de aici.