Lenovo lansează noile laptopuri de business ThinkBook 13s și 14s

Data: 25/09/2019 | Autor: .

Lenovo lansează noile laptopuri de business ThinkBook 13s și 14s

Lenovo a anunțat lansarea în România a gamei de laptopuri de business ThinkBook. Gadgeturile din seria ThinkBook S sunt dotate cu procesoare Intel® Core™ de generație a opta, SSD și plăci grafice Intel UHD 620/AMD Radeon ™ 540X, relatează GadgetReport.ro

Seria ultra-slim Lenovo ThinkBook S, care include modele de 13 și 14 inci, este concepută pentru companiile care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește serviciile esențiale, precum securitate, fiabilitate și servicii de asistență, în același timp satisfăcând cererea de dispozitive elegante care aduc PC-ului experiența familiară a smartphone-ului.

Lenovo ThinkBook 13s este disponibil pe piață la prețuri ce pornesc de la 4990 lei, în timp ce modelul 14s încă nu este disponibil în magazinele online. Pe site-ul Lenovo, prețul Lenovo ThinkBook 14s pleacă de la 650 de dolari.

Lenovo ThinkBook 13s și 14s au un aspect premium, pot fi deschise la 180° și au o ramă ultra-slim, pentru a oferi un ecran mult mai mare într-un design portabil. Acoperite cu un strat de aluminiu și magneziu, care redau laptopului nuanța Mineral Grey, acestea sunt foarte ușoare, corpul dispozitivului ThinkBook 14s cântărind doar 1,5 kg, iar cel al lui ThinkBook 13s, doar 1,34 kg.

Laptopurile ultra-slim ThinkBook integrează caracteristici de tip business, care sunt rareori incluse în alternativele mai scumpe ale acestui dispozitiv.

Funcțiile oferite de această serie includ:
• Autentificare dintr-o singură mișcare și pornirea sistemului prin atingerea senzorului de amprentă
• Standard TPM 2.0 discret pentru a permite sistemului de operare Windows 10 să ruleze procesele de securitate și de criptare a datelor utilizatorului
• Capacul glisant ThinkShutter™ care protejează camera video
• Balamalele cu indiu, pentru a reduce interferențele WiFi-ului
• Sunet puternic și clar oferit prin sistemul Dolby Audio™ cu difuzoare HARMAN®
• Ecran Premium FHD cu Dolby Vision® (pe ThinkBook 13s) pentru o imagine bogată
• Tastatură rezistentă la lichide, proiectată pentru a susține până la 60ml2
• Baterie cu durată de viață de până la 11 ore3 și funcție RapidCharge pentru ThinkBook 13s, și baterie cu durată de viață de până la 10 ore3 pentru ThinkBook 14s

Răspuns rapid

Funcția Windows Modern Standby de pe ThinkBook 13s aduce conexiunea smartphone-urilor la laptopurilor din mediul de afaceri; dispozitivul poate descărca e-mailuri, primi alerte de apel Skype și poate primi actualizări ale aplicației Windows – chiar și cu capacul închis. În plus, pornește din standby aproape instantaneu cu butonul Smart Power On sau chiar comanda vocală.

Microfoanele duale certificate de Skype for Business și difuzoarele duale de la HARMAN pentru sunet clar îmbunătățesc experiența de colaborare în apelurile VoIP. În plus, tastele dedicate Skype simplifică apelarea cu o singură tastă pentru a răspunde unui apel și pentru a-l închide.

Tehnologia din interiorul unui ThinkBook este concepută pentru blocaje minime, dispozitivele fiind echipate cu procesoare Intel® Core™ de generație a opta, SSD și placă grafică puternică, Intel UHD 620 sau AMD Radeon ™ 540X. Tehnologia RapidCharge este, de asemenea, standard pe ThinkBook 13s, asigurând o capacitate de 80% a bateriei după o oră de încărcare.4

Servicii de asistență

În mediul de afaceri, când un PC nu funcționează, se poate crea un lanț neprevăzut de evenimente, ceea ce duce la o satisfacție mai slabă a clienților și afectează reputația brand-ului. ThinkBook oferă o serie de servicii de business de calitate, incluzând Lenovo Premier Support, extensii de garanție, upgrade-uri și un serviciu internațional de garanție pentru a minimiza orice nefuncționalitate.

Produsele ThinkBook sunt dotate și cu funcții de self-management integrate, utile în special pentru companii mai mici, fără echipe dedicate de asistență la fața locului. Printre acestea, software-ul Lenovo Vantage oferă instrumente pentru diagnosticare hardware preventivă, setări hardware personalizate și instalare automată a actualizărilor critice.