Echo Dot, Studio, Echo Buds. Toate noile gadgeturi lansate de Amazon

Data: 26/09/2019 | Autor: .

Amazon a lansat o nouă suită de gadgeturi din seria Echo, de la boxele inteligente Echo Dot, la căștile fără fir Echo Buds, ochelarii inteligenți Frames & Loop, routere, sonerii inteligente și o nouă versiune Alexa, relatează GadgetReport.ro

Echo Dot

alexa echo amazon 9250030

Amazon a prezent, în primul rând, noua generație a boxei inteligente Echo Dot. Față de versiunea din 2018, noua boxă include un ceas digital, LED, afișat pe display și permite afișarea informațiilor despre vreme. Boxa costă 59 de dolari, relatează TechCrunch.

Echo Studio

alexa echo amazon 9250061

Noua Echo Studio reprezintă alternativa dezvoltată de Amazon la Google Nest Max și Apple HomePod. Gadgetul de 199.99 dolari suportă audio 3D și Dolby Atmos. Are cinci difuzoare, printre care și un woofer de 5.25 inchi. Echo Studio amplifică sunetul la 100Khz, cu ajutorul driverului 24-bit DAC, astfel că muzica se aude pe această boxă mai bine ca niciodată.

Echo Buds

alexa echo amazon 9250103
Amazon a lansat și o pereche de căști in-ear. Echo Buds costă 129 de dolari și include tehnologia Active Noise Reduction dezvoltată de Bose. Căștile se conectează la asistentul Alexa, astfel că le poți folosi pentru diverse activități, dincolo de ascultatul muzicii. Echo Buds au o autonomie de 5 ore de muzică sau de 4 ore în convorbiri.

Echo Show 8

Image from iOS 9

Echo Show 8 este o versiune mai mica, cu un ecran HD de 8 inchi, a flagshipului Echo, și oferă, la prețul de 129 de dolari, aceleași specificații. Poți vedea clipuri video, poți asculta muzică sau poți discuta cu prietenii în video-chat, cu ajutorul camerei video.

Echo

Amazon a prezentat și o versiune updatată a boxei Echo, care vine în mai multe culori (Twilight Blue, Charcoal, Heather Grey și Sandstone). Prețul a rămas același, de 99 de dolari.

Echo Glow

Image from iOS 12
Echo Glow este o boxă strălucitoare, care își schimbă culorile în funcție de muzică. Costă numai 30 de dolari și este dedicată, în primul rând, copiilor.

Echo Flex

alexa echo amazon 9250048

Echo Flex este o boxă rezistentă la apă, care îți permite, de exemplu, să o iei cu tine în baie și să asculți muzică și informațiile care te interesează, cerute Alexei. Cosă numai 25 de dolari și include o serie de accesorii precum Smart Night Light și Motion Sensor.

Echo Frames & Loop

alexa echo amazon 9250033

Unul dintre gadgeturile care au atras cel mai mare interes a fost Echo Frames & Loop, o pereche de ochelari inteligenți care includ, în ramă, 4 micro-difuzoare și un microfon cu care poți efectua convorbiri și să ceri Alexei diferite informații. Gadgetul se află, în prezent, în faza beta, fiind vândut doar pe bază de invitație, la 179.99 dolari.

Routerul Eero mesh Wi-Fi

alexa echo amazon 9250045

Amazon a lansat și noua generație a routerului Eero, care include și asistentul Alexa. Prin comandă vocală poți, de exemplu, să oprești Wi-Fi-ul sau să schimbi parola de acces.
Routerul costă 99 de dolari și va fi vândut inclusiv în pachete de 3 dispozitive, la 249 de dolari.

Amazon Smart Oven

Image result for Amazon Smart Oven

Amazon a prezentat și un cuptor intelligent, un all-in-one, cu funcții de convecție, microunde, air fryer și cuptor electric. Include asistentul Alexa astfel că vei putea să dai comenzi vocale. Costă 250 de dolari.

Noua versiune Alexa

Image from iOS 1 1

Amazon a adus și câteva upgrade-uri asistentului Alexa. Acesta este capabil să comunice în engleză, spaniolă, franceză și hindi.
Asistenul include un nou mod de Text to Speech, mult mai bine calibrat și permite redarea informațiilor cu ajutor vocilor unor actori celebri precum Samuel L. Jackson.