Lenovo MIIX 2. Primul clip video oficial cu laptopul 3 in 1 (VIDEO)

Data: 6/01/2014 | Autor: .

Miix_2-gadgetreportLenovo a anunţat la International Consumer Electronics Show2014 ultimele noutăţi din portofoliul său printre care si spectaculosul MIIX 2, un laptop cu tastatură detaşabilă şi trei moduri de utilizare. Disponibil în modele de 10 şi 11 inci, Lenovo MIIX 2 costa 499 USD respectiv 699 USD.

MIIX 2, disponibil în modele de 10 şi 11 inci, permite utilizarea în modurile Laptop, Stand şi Tabletă, în timp ce ThinkPad 8 le oferă utilizatorilor din mediul de business o tabletă extrem de portabilă cu funcţionalitate LTE şi caracteristici utile în mediul de afaceri.
YOGA 2 duce mai departe reputaţia primului laptop Yoga, creată de ecranul pliabil la 360°, dar aduce preţurile acestui model în segmentul mainstream. Bazate pe primul model de laptop convertibil Flex, noile Flex 14D şi 15D le oferă utilizatorilor aceleaşi moduri duale de utilizare, alături de procesoare până la AMD A6 quad core şi grafică AMD Radeon.

Noul MIIX 2 de culoare argintie le oferă utilizatorilor modalităţi diferite de a se bucura de beneficiile utilizării multimodale. MIIX 2 le oferă libertatea de a folosi doar tableta cu ecran tactil când sunt mobili, şi să o reconecteze la bază pentru o experienţă Windows 8.1 similară cu cea oferită de orice laptop performant. Apoi pot răsuci tableta cu 180° pentru a o atașa la tastatura în modul Stand și a se relaxa urmărind filme sau albume foto.

De o dimensiune perfectă pentru mobilitate, versiunea de 10 inci a noului MIIX 2 oferă portabilitate extremă şi o grosime foarte de redusă (numai 9.2mm), la o greutate de numai 580 grame.

Bazată pe un procesor Intel Atom Quad Core şi sistem de operare Windows 8.1, Miix 2 oferă combinaţia perfectă între portabilitate şi divertisment, datorită display-ului opţionale FHD 1920×1200 sau a celui de bază cu o rezoluţie de 1366×768 pixeli şi sensibilitate la 10 puncte de atingere, conectivităţii WiFi şi opţional 3G,1 difuzoarelor surround JBL, stocării eMMC de 128 GB alături de un slot micro SD care permite adăugarea a 32 GB de muzică, filme, fotografii şi alte date.

Utilizatorii pot folosi şi camera frontală de 720p, 2 MP, precum şi pe cea de 5 MP instalată pe partea din spate. Iar datorită autonomiei de o zi, utilizatorii pot lucra sau se pot distra mai mult cu o singură încărcare. Modelul de 10 inci are culorile Clementine Orange sau Silver Grey.

Modelul de 11 inci al noului Miix se concentrează pe un nivel mai ridicat de performanţă datorită procesorului său (până la a patra generaţie Intel Core i7), spaţiului mai mare de stocare de până la 256 GB SSD şi monitorului FHD 1920×1200 IPS 178°. Modelul Silver Grey MIIX de 11 inci este echipat cu multe din caracteristicile celui de 10 inci, inclusiv Windows 8.1 cu suport pentru sensibilitate în 10 puncte, WiFi şi 3G opţional1,difuzoare JBL, camere de mare rezoluţie şi autonomie pe toată durata zilei.

Ambele modele sunt prevăzute cu porturi HDMI, cititor de card SD, porturi micro USB şi USB 2.0.