Lenovo Yoga Book A12. Chinezii lansează o tabletă ieftină, cu Android

Data: 6/02/2017 | Autor: .

Lenovo Yoga Book A12. Chinezii lansează o tabletă ieftină, cu AndroidChinezii de la Lenovo au anunţat lansarea unei versiuni ceva mai ieftine a gadgetului Yoga. Lenovo Yoga Book A12 vine cu sistemul de operare Android şi costă numai 299 de dolari, adică aprox. 1400 lei, relatează GadgetReport.ro

Lenovo Yoga Book A12 are acelaşi profil cu iz premium, care cuprinde un ecran de 12,2 inchi, despre care nu se ştie încă dacă este HD sau Full HD. Cert este că acesta se întoarce la 360 de grade, astfel că devine o tabletă cu touchscreen foarte interesantă.

În carcasa uşoară, de numai 1 kilogram, se află un procesor Intel Atom x5, 2GB de RAM si un spatiu de stocare de 32GB.

Gadgetul are o tastatura Halo excelentă şi o baterie de 10500 mAh, cu o autonomie de până la 13 ore, bineînţeles în anumite condiţii.

În medie, aşteptaţi-vă la 6-7 ore dacă vedeţi filme sau staţi foarte mult pe internet. Yoga Book A12 include două difuzoare, cu tehnologia Dolby Atmos, care promit o experienţă audio puternică şi bine calibrată.

Lenovo Yoga Book A12 va ajunge pe piaţa americană pe 8 februarie, în culorile Gunmetal Grey şi Rose Gold, la preţul de 299 de dolari. La noi am putea să o vedem abia din aprilie, însă rămâne de văzut dacă importatorul oficial o va aduce în ţară.