LG Quick Cover. LG lansează carcasa oficială a unui telefon… nelansat

Data: 11/02/2016 | Autor: .

lg-quick-cover-case-gadgetreport.ro

Sud-coreenii de la LG au lansat oficial carcasa smartphone-ului LG G5, model care va debuta abia pe 21 februarie la World Mobile Congress de la Barcelona. Intitulată LG Quick Cover, aceasta permite utilizatorilor telefonului să activeze diverse funcţii, fără a o deschide.

Construită dintr-un material parțial transparent care permite folosirea anumitor funcții fără deschiderea ecranului, noua carcasă LG Quick Cover este decupată în așa fel încât zona respectivă de ecran să rămână vizibilă, iar utilizatorul poate realiza o serie limitată de acțiuni fără a o deschide, precum preluarea sau respingerea apelurilor.

Carcasă încorporează zona de ecran LG G5 Always ON, care rămâne aprinsă în permanență pentru a afișa diverse informații precum ora, ziua, şi notificările privind apelurile şi mesajele pe reţelele sociale.

LG G5 Always ON poate fi o soluţie foarte bună pentru a creşte autonomia telefonului, având în vedere că nu va mai trebui să activăm ecranul principal de fiecare dată când vrem să aflăm dacă ne-a sunat cineva sau să vedem alte informaţii.

Presa internaţională afirmă că decizia LG de a lansa mai întâi carcasa oficială şi abia apoi telefonul vine din dorinţa sud-coreenilor de a face cât mai multă vâlvă înaintea evenimentului din 21 februarie, mai cu seamă că în aceeaşi zi vom vedea şi noul Samsung Galaxy S6.

LG îşi pune mari speranţe în telefonul care promite specificaţii de top şi o serie de inovaţii interesante.
Dincolo de LG G5 Always ON, LG G5 va veni cu o inovaţie foarte interesantă, fiind primul telefon care va prezenta o carcasă metalică cu un capac în partea de jos, care va permite scoaterea bateriei.
LG G5 va avea, în plus, o cameră cu două lentile, de 16 MP, un cititor de amprente de ultimă generaţie şi va rula procesorul Snapdragon 820 împreună cu 3GB de RAM. Ecranul va fi unul de 5,6 inchi, cu rezoluţie QHD.