Samsung reduce seria Galaxy! S7 rescrie standardele

Data: 15/02/2016 | Autor: .

samsung galaxy s7 profil gadgetreport.ro

Sud-coreenii de la Samsung se pregătesc de lansarea noii generaţii de telefoane Galaxy S7/S7 Edge, pe 21 februarie, cu ocazia evenimentului Unpacked 2016. În tentativa de a eficientiza costurile, Galaxy S7 ar urma să rescrie standardele Samsung, urmând să fie disponibil în mai puţine variante.

galaxy-s7-culori-gadgetreport.roUltimele fotografii prezentate de presa internaţională vin să confirme că Galaxy S7 va fi disponibil doar în variantele black (negru) şi gold (auriu), iar Galaxy S7 Edge în black, silver (argintiu) şi gold. Au dispărut din ofertă, cel puţin în varianta iniţială, celelalte culori, de la albastru la verde şi alb.

Motivele ţin, cel mai probabil, de dorinţa sud-coreenilor de a eficientiza costurile.

Modelele S6 în culorile green, white şi blue pare că nu au înregistrat performanţele aşteptate.

Rămâne de văzut dacă informaţiile vor fi confirmate de Samsung la lansarea din 21 februarie.

Fotografiile mai vin să confirme un lucru important – profilul puţin bombat indică faptul că telefoanele vor avea baterii cu o capacitate mai mare, cel mai probabil de 3000 mAh în cazul Galaxy S 7 şi de 3600 mAh pentru S 7 Edge.

GadgetReport.ro relata, recent, că noua generaţie vine să spulbere mai toate aşteptările optimiste privind noul telefon.

Deşi iniţial s-a speculat că Samsung va renunţa la carcasa fragilă din sticlă, mult criticată de fani, pare că Galaxy S7 şi S 7 Edge vor urma aceeaşi linie lansată de S6.

Mai mult, noua generaţie arată aproape identic cu cea anterioară, singurele modificări substanţiale de look fiind profilul ceva mai subţire şi reducerea dimensiunii camerei de pe spatele telefonului, care nu mai este aşa pronunţată ca la S6, relatează GadgetReport.ro

galaxy-s7-edge-culori-gadgetreport.ro

În rest, dacă ar fi să dăm crezare imaginilor spion, prezentate de TalkAndroid, pare că Galaxy S7 nu va oferi nici măcar portul USB Type-C, optând pentru unul clasic Micro USB.

Nici slotul pentru card, cerut cu insistenţă de fani, nu este confirmat de imagini.

Citiţi mai multe detalii în materialul de mai jos.

Galaxy S7, bomba care ar putea arunca în aer Samsung