LG G Watch. Ce noutati va aduce primul ceas inteligent de la LG

Data: 22/04/2014 | Autor: .

LG G WatchLG a lansat noi informatii despre primul lor ceas inteligent, gadget ce ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, spre sfarsitul verii. Va fi primul smartwatch LG ce va rula noul sistem de operare Google Android Wear.

Din datele oficiale prezentate pe noul site LG G Watch, ceasul va fi disponibil in doua culori, negru si auriu – sampanie (champagne gold), si ar urma sa fie rezistent la apa si praf.

Ceasul va avea apelare vocala si va permite utilizatorului, printre altele, sa raspunda la telefon si sa se ghideze in trafic cu ajutorul Google Maps.

LG G Watch-2Un alt aspect interesant, ce tine de ecran, este ca acesta va avea o sectiune “always on”, adica va afisa fara intrerupere data si ora.

Va fi interesant de vazut ce fel de baterie va avea LG G Watch pentru putea tine aprins ecranul.

Chiar daca nu am primit detalii in privinta specificatiilor tehnice, este aproape sigur ca acesta va rula un procesor dual-core si 1 GB de RAM, specificatiile minime cerute de noul sistem de operare pentru dispozitive mobile, lansat de Google.

Gadgetul va ajunge in magazine in a doua parte a anului, se precizeaza intr-un comunicat de presa publicat zilele trecute de  GadgetReport.ro

Detalii despre sistemul de operare Android Wear aflati de AICI (dati click pe link)