Logitech G lansează noua gamă colorată de periferice

Logitech G, brand din portofoliul Logitech, anunță lansarea unei noi colecții de echipamente de gaming. Piesa centrală a noii game Logitech G Color Collection sunt căștile wireless G733 LIGHTSPEED, disponibile în patru variante de culori. Noua gamă include, de asemenea, tastatura de gaming G915 TKL și moușii G102 LIGHTSYNC și G305.

Noile căști wireless Logitech G733 vin la alegere în următoarele variante: alb, albastru, lila și negru. Căștile au o greutate de doar 278g, dispun de cupe cu strat dublu de spumă cu memorie, care se potrivesc perfect pe forma capului, dar și benzi noi de susținere colorate și reversibile.

Pentru a însoți G733, Logitech G prezintă o colecție de benzi de susținere colorate alături de bureți pentru microfon care sunt compatibili cu toate căștile și microfoanele Logitech G.

În plus, acum se poate alege între versiunea albă sau neagră a tastaturii wireless Logitech G915 TKL și între variantele de negru, alb, albastru și lila ale modelelor de mousi, Logitech G102 LIGHTSYNC și Logitech G305.

„Gamerii și streamerii caută să-și exprime stilul și personalitatea în multe feluri” a declarat Elspeth Eastman, TWITCH streamer, gamer și voice actor. „Fie că este negru, alb sau lila sau un mix de culori, vrem să ne exprimăm personalitatea când ne jucăm și ne distrăm.

Căștile wireless de gaming Logitech G733 LIGHTSPEED vor fi disponibile la un preț recomandat de 649.9 lei. Tastatura de gaming G915 TKL în versiunea albă va fi disponibilă la un preț recomandat de 1119 lei, iar Logitech G305 la 279.99 lei și mouse-ul de gaming Logitech G102 LIGHTSYNC la prețul recomandat de 139.99 lei.

Toate produsele vor fi disponibile pe Logitech.com si pe piață din România începând cu a doua parte a lunii septembrie.