Unboxing Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G & Galaxy Watch 3. E greu să găsești un mix bun!

Dacă vrei noul telefon Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G și cel mai spectaculos smartwatch lansat de sud-coreeni, Galaxy Watch 3, te invităm să urmărești un unboxing special în care am testat, în primul rând, modul în care noile gadgeturi Samsung se comportă din momentul în care le scoți din cutie.

 E greu să găsești un mix bun. Este un refren arhicunoscut care ne-a venit în minte în momentul în care am ajuns în posesia celor două noi gadgeturi Samsung, pe care le testăm în cadrul programului Orange Smartphone Tester, derulat de Orange.

Este un mix bun? La capitolul tehnologie, avem tot ce se poate mai bun. Un telefon performant, cu un ecran mare și un display cu un refresh dinamic, de 120 Hz, și un ceas care, în premieră, testează nivelul de oxigen din sânge și care îți analizează somnul.

E un mix bun dacă îl asociezi, de exemplu, cu serviciile speciale propuse de cei de la Orange, Number Share și eSIM. Number Share este un serviciul exclusiv oferit de Orange care îți permite să efectuezi sau să primești apeluri și mesaje pe smartwatch-ul Galaxy Watch 3.

Altfel spus, o să poți să folosești ceasul pe post de telefon, bineînțeles cu o pereche de căști wireless conectate prin Bluetooth la ceas. O inovație excelentă care îți permite, de exemplu, să poți să pleci la alergat afară sau la cumpărături fără să mai ai nevoie de telefon.

O chestie foarte cool, dincolo de faptul că poți să folosești Galaxy Watch 3 și pe post de card bancar. Vei plăti cu ceasul, fără card, fără telefon.

Dincolo de acest tip de servicii, speciale pentru mixul Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G & Galaxy Watch 3, am vrut să vedem cât de repede se instalează aplicațiile pe noile gadgeturi.

Din unboxing-ul video pe care l-am realizat vei afla cum poți să transferi rapid datele de pe un telefon Samsung pe noul Note20 Ultra 5G, de ce  e important să îți faci tot timpul backup-uri la datele din telefon și cum se conectează noul telefon la smartwatch-ul Galaxy Watch 3.

În esență, după unboxing, primele impresii sunt pozitive.  Gadgeturile se mișcă ireproșabil, pe măsura tehnologiei de ultimă generație și a prețurilor destul de piperate.

În următoarele zile, GadgetReport.ro vă va prezenta, în detaliu, diverse teste cu mixul Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G & Galaxy Watch 3. Vom testa autonomia, viteza de procesare, calitatea fotografiilor și materialelor video și toate celelalte aspecte relevante atunci când vrei să cumperi un astfel de mix de tehnologie. Un mix bun.