Logitech G910 Orion Spark, cea mai avansată tastatura de gaming din lume

Data: 17/09/2014 | Autor: .

Logitech G910_DETAIL1Logitech a lansat astăzi G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard. Tastatura dispune de noi switch-uri mecanice Romer-G exclusive ce oferă o acţionare mai rapidă cu 25 de procente în comparaţie cu oricare alt model de switch mecanic, durabilitate prelungită şi iluminare inteligentă.

Orion Spark dispune de noi switch-uri exclusive Romer-G, componente ce nu pot fi găsite într-o altă tastatură. Dispunând de un punct de acţionare de 1,5 mm, switch-urile Romer-G înregistrează apăsările tastei mai rapid cu până la 25 de de procente faţă de alte switch-uri mecanice de pe piaţă. Durabilitatea lor este îmbunătăţită la 70 de milioane de apăsări de taste.
Iluminarea pentru fiecare tastă a tastaturii Orion Spark poate fi personalizată individual, utilizatorii putând selecta dintr-o paletă de 16,8 milioane de culori. Utilizatorii pot desemna tastele cu culoarea preferată astfel încât să acceseze rapid diferite comenzi sau să stabilească iluminarea în funcţie de fiecare joc în parte. Iluminarea este centrată în interiorul fiecărui switch şi este controlată de o optică precisă, care asigură că literele inscripţionate pe fiecare tastă sunt iluminate în mod egal.

Logitech G910_DETAIL2

Arx Control este o nouă aplicaţie dezvoltată de Logitech G care funcţionează cu Logitech Gaming Software şi care oferă o multitudine de informaţii pe dispozitivul mobil: detalii depre inteligenţa in-game, informaţii despre performanţa sistemului sau despre comenzile media. Folosind Arx Control, dezvoltatorii de jocuri SDK pot crea applet-uri personalizate pentru a oferi conţinut unic jocului lor. Dezvoltatori majori precum Valve au dezvoltat deja modele şi caută modalităţi de integrare pentru platforma Steam şi pentru popularele lor jocuri. Tastatura Orion Spark dispune de un dock special ce suportă dispozitivele iOS şi Android, oferind astfel acces uşor la informaţiile Arx Control.

De asemenea, utilizatorii pot personaliza jocul preferat alocând comenzi de joc şi macro-uri celor nouă taste G programabile, ce facilitează acces uşor şi rapid la comenzi complexe. Orion Spark suportă până la 27 de comenzi pe cele trei profile iar setarea lor este uşoară cu ajutorul Logitech

Tastatura Logitech Orion Spark va fi disponibilă în Europa din luna noiembrie 2014 la un preţ recomandat de 179,99 Euro.