Logitech MK850. Mouse și tastatură cu noua tehnologie Logitech DuoLink

Data: 26/01/2017 | Autor: .

Logitech MK850. Mouse și tastatură cu noua tehnologie Logitech DuoLink

Noul combo Logitech MK850 Performance este alcătuit dintr-un mouse și o tastatura wireless, cu care poţi controla un PC, o tabletă, laptop, televizor sau telefon inteligent. Tastatura și mouse-ul lucrează împreună cu noul software Logitech DuoLink care permite personalizarea funcțiilor de navigare, relatează GadgetReport.ro

Logitech MK850 conține tastatura Logitech MK850 Performance Wireless Keyboard și mouse-ul combo, cu sprijin confortabil pentru mâini și taste create special pentru a oferi confort în timpul unei zile lungi de muncă.

Tastatura full-size dispune de taste ce ghidează cu grijă degetele utilizatorilor în utilizarea sa cât și de un number pad. Suportul de sprijin capitonat pentru mâini oferă sprijin încheieturilor iar forma curbată a tastaturii oferă o poziție cât se poate de naturală, în timp ce picioarele reglabile permit mai multe unghiuri de poziționare în timpul tastării.

Design-ul conturat al mouse-ului se potrivește confortabil în palmă, iar rotița scroll ultra rapidă permite parcurgerea cu ușurință a documentelor și paginilor web.

O funcție disponibilă exclusiv prin intermediul software-ului Logitech Options este Logitech DuoLink, ce face din MK850 Performance primul combo al Logitech care conectează tastatura și mouse-ul astfel încât aceste două periferice să lucreze împreună pentru a oferi noi funcționalități. DuoLink permite butoanelor mouse-ului să aibă un set diferit de acțiuni și gesturi atunci când este ținută apăsată tasta Fn din partea de jos a tastaturii.

De exemplu, tranziția între dispozitive se poate realiza cu mare ușurință și doar printr-o simplă mișcare a mouse-ului se pot vizualiza funcții ca Task View și Mission Control. Muzica poate fi pornită sau oprită prin apăsarea butonului de pe mijlocul mouse-ului iar melodiile pot fi schimbate numai prin simpla înclinare a rotiței scroll în stânga și dreapta.

Atât tastatura cât și mouse-ul vin echipate cu tehnologia Easy-Switch. Prin simpla atingere a unui
buton, utilizatorii pot comuta cu ușurință între oricare dintre cele trei dispozitive conectate. De asemenea, tastatura dispune de o interfață adaptabilă multi-OS adecvată ce recunoaște comenzile rapide și scurtăturile din taste, sub un aspect familiar, indiferent dacă utilizați Windows, Mac sau Chrome OS pe un calculator, ori Android ™ sau iOS pe un dispozitiv mobil. Prin intermediul tehnologiei Logitech USB Unifying și Bluetooth, utilizatorii au posibilitatea de a alege cel mai bun mod de a se conecta la computer, telefon sau tabletă.

Comboul Logitech MK850 Performance Wireless Keyboard and Mouse va fi disponibil începând de astăzi pe site-ul Logitech.com la un preț recomandat de 119 euro.