Luis Suarez, in rolul lui Hannibal Lecter! Cea mai tare parodie cu canibalul de la Mondial (VIDEO)

Data: 27/06/2014 | Autor: .

suarez

Atacantul uruguayan Luis Suarez a ajuns vedeta pe internet. Faptele incredibile ale atacantului i-au adus porecla de Hannibal Lecter, fiind comparat cu celebrul personaj din filmul „Tacerea Mieilor”, premiat la Oscar.

Dupa ce l-a mușcat pe italianul Chiellini, FIFA i-a dat o suspendare record de 9 meciuri şi i-a interzis jucătorului să mai participe la orice competiţie organizată de UEFA sau FIFA, timp de patru luni.

Mai mult, fotbalistul lui Liverpool are interzis de a intra pe orice stadion în această perioadă şi trebuie să plătească o amendă în valoare de 100.000 de franci elveţieni

FIFA l-a găsit vinovat pe Suarez de încălcarea articolului 48, par.1, lit D din codul Disciplinar, atac, și a articolului 57, atitudine nesportivă față de un alt jucător.

Pentru Luis Suarez (27 de ani), este a treia oară în ultimii patru ani când isi mușcă un adversar pe terenul de joc. S-a mai întâmplat în 2010,când l-a mușcat pe Otman Bakkal, și in 2013, când l-a mușcat pe Branislav Ivanovic. În 2011, Suarez a fost suspendat în Anglia pentru abuz rasial la adresa fundașului francez Patrice Evra.

Pe youtube a aparut un clip video in care Suarez apare in filmul „Tacerea Mieilor”, in locul celebrului criminal canibal.

Clipul a adunat cateva sute de mii de vizualizari in cateva minute de la postarea pe youtube. Una dintre variante o vedeti mai jos.