MAFIA III, cel mai aşteptat joc de acţiune din 2016, lansat în România

Data: 5/10/2016 | Autor: .

MAFIA III, cel mai aşteptat joc de acţiune din 2016, lansat în România

MAFIA III a ajuns în Romania. Disponibil în versiunile Deluxe Edition şi Standard Edition, cel mai aşteptat joc de acţiune de tip open world al anului va putea fi cumpărat începând cu data de 7 octombrie, în reţeaua de magazine Media Galaxy şi pe site-ul mediagalaxy.ro, relatează GadgetReport.ro

mafia-3-gif

Dezvoltat de Hangar 13 și publicat de 2K Games, Mafia III este al treilea joc din seria Mafia și titlul de debut al celor de la Hangar 13. Acțiunea are loc în anul 1968, în orașul New Bordeaux, iar povestea îl urmărește pe Lincoln Clay, orfan și veteran al Războiului din Vietnam, care dorește să formeze o nouă organizație criminală pentru a se confrunta cu mafia italiană.

Jocul MAFIA III va fi disponibil în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Lansarea oficiala are loc pe 7 octombrie, la ora 18.00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din Bucureşti.

Veteranii universului Mafia III vor putea participa la o sesiune quiz unde vor avea șansa să câştige jocuri Mafia III pentru PlayStation 4 şi PC, gamepad-uri Logitech F310 şi NATEC Genesis PV58.

De asemenea, va fi organizată o tombolă specială pentru cei care vor achiziţiona jocul Mafia III la faţa locului, prin intermediul căreia participanţii vor putea câştiga un bundle de gaming RAZER Cynosa Pro + Deathadder 2000, dar şi o consolă PlayStation 4 Slim 500 GB.

POVESTEA DIN MAFIA III

Este anul 1968, iar după ani de luptă în Vietnam, Lincoln Clay ştie un adevăr: familia nu este reprezentată de cei cu care te-ai născut, ci de cei pentru care mori. Acum, întors acasă în New Bordeaux, Lincoln are ca scop să scape de un trecut criminal. Dar când familia sa surogat, grupul mafioţilor de culoare din New Bordeaux, este tradată şi lichidată de Mafia italiană, Lincoln clădeşte o familie nouă pe cenuşa celei vechi şi se aşterne pe un drum al răzbunării faţă de cei răspunzători. Bătălii cu arme intense, lupte viscerale corp-la-corp, condus la limita şi capacitatea de a se descurca pe străzi, toate acestea vor fi necesare. Dar cu echipajul potrivit, decizii dificile şi uneori mâini însângerate, poţi ajunge, pornind din infern, în vârful ierarhiei din New Bordeaux.

MAFIA III (3)
Opţiune de joc: Single-player
Gen: Acţiune/Aventură
Platformă: PC, PS4, Xbox One
Recomandare vârstă: 18+
Data lansării: 7/10/2016