Star Wars: The Old Republic. Clipul video devenit viral pe Youtube

Data: 12/10/2016 | Autor: .

Star Wars: The Old Republic. Clipul video devenit viral pe Youtube

Un trailer pentru Star Wars: The Old Republic face furori pe internet. Peste 2 milioane de oameni au urmărit, în numai câteva ore, imaginile spectaculoase din noile aventuri incluse în jocul Star Wars: The Old Republic, relatează GadgetReport.ro

Clipul video pentru jocul MMO este mai bun decât multe dintre filmele Star Wars, au declarat experţii de la Eurogamer.

Intitulat „Knights of the Eternal Throne”, expansion-ul pentru Star Wars: The Old Republic, joc lansat în 2011, vine să aducă un plus de aventură pentru milioanele de fani. Acesta prezintă, în esenţă, povestea unui tânăr padawan care este atras şi corupt de puterea Dark Side.

Clipul abundă în imagini spectaculoase, de la tentativa unei fetiţe de a controla forţa la o luptă cu săbii laser, cu un lord Dark Side în prim-plan.

Imaginile sunt difinitorii pentru jocul MMO, care oferă o gamă foarte diverse de acţiuni, personaje, care angrenează sute dacă nu mii de gameri simultan, în multiplayer.

Bioware va lansa pachetul de expansiune Knights of the Eternal Throne pentru MMO-ul Star Wars: The Old Republic în data de 2 decembrie. Mai multe amănunte aflaţi de pe pagina oficială a jocului.