Magnum MK5. Bolidul de Formula 1 pe care il poti conduce si tu!

Data: 20/12/2015 | Autor: .

Magnum MK5 gadgetreport.ro

Daca va doriti o masina cu iz de Formula 1, dar cu drept de circulatie pe strazile obisnuite, Magnum MK5 poate fi o buna alegere. Descrisa de canadieni drept cea mai buna combinatie intre un bolid de curse si o masina de mers la serviciu, MK5 propune o linie de design extrem de spectaculoasa, agresiva si dinamica, cu influente de Acura si Audi.

Sub capota, canadienii au pus un motor in patru cilindri de 250 CP si o cutie de viteze in sase trepte, secventiala.

Magnum MK5 cantareste 545 de kilograme si accelereaza de la 0-100 km/h in numai 3,2 secunde. MK5 atinge o viteza maxima de 240 km/h, limitata electronic.

Inginerii canadieni afirma ca suspensiile sunt construite pe aceleasi principii ca la modelele de Formula 1 si celebrul Lamborghini Aventador.

Magnum MK5 este echipata cu pneuri de 225/40 R18 pe fata si de 265/35 R18 pe rotile din spate, pentru a asigura satibilitatea si o aderenta sporita.

Interiorul se inspira, de asemenea, din cel al bolizilor de Formula 1, scaunele soferului si pasagerului fiind realizate din fibra de carbon.

Potrivit Magnum, masina are spatiu suficient pentru cei doi pasageri si o valiza.

MK5 abunda in tot felul de gadgeturi, de la computerul de bord la camere video de monitorizare si asistenta si sisteme electronice de frana, directie si control al tractiunii.

Magnum MK5 este construita numai la comanda, la un pret de 139.000 de dolari. Detalii aflati de AICI.