Mildred Pierce vine in septembrie la HBO

Data: 19/08/2011 | Autor: .

HBO va difuza, in premiera, din 5 septembrie, miniseria originala Mildred Pierce, nominalizata la 21 premii EMMY 2011, printre care Cea mai buna miniserie sau film TV si Cea mai buna actrita intr-o miniserie sau film TV (Kate Winslet).

 

Productia, cu Kate Winslet in rolul principal, spune povestea unei femei independente, proaspat divortata, ce se straduieste sa-si faca un viitor pentru sine si familia sa in timpul Marii Depresiuni.

Miniseria in cinci parti, regizata de Todd Haynes, este produsa de Killer Films si John Wells Productions pe baza romanului omonim semnat de James M. Cain. Scenariul a fost scris de Todd Haynes si Jon Raymond, iar filmul e produs de Haynes, Pamela Koffler, Christine Vachon, John Wells si Ilene S. Landress.

 

„Actiunea are loc in timpul Marii Depresiuni” – explica Haynes – „dar exploreaza criza prin intermediul clasei de mijloc si a problemelor acesteia: mandria, statutul social, efortul depus pentru a pastra acest statut. Totul seamana foarte mult cu chinurile prin care trece astazi lumea”.

In acesta miniserie mai joaca Guy Pearce, James LeGros, Melissa Leo, Brían F. O’Byrne si Evan Rachel Wood, precum si Mare Winningham, Morgan Turner si Hope Davis.

Miniseria Mildred Pierce va putea fi urmarita in fiecare luni, incepand cu ora 20:00.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=ErPMW9QBUWs