Misterele planetei Ceres! OZN filmat de NASA?

Data: 29/06/2015 | Autor: .

Misterele planetei Ceres! OZN filmat de NASA?

Aţi auzit de planeta Ceres? Ei bine, după Marte, este noua vedetă în lumea ştiinţei. Ultimele imagini preluate de sonda spaţială Dawn ridică noi semne de intrebare, care leagă această planetă de posibila existenţă a extratereştrilor.

Ceres, cel mai mare corp ceresc din centura de asteroizi din Sistemul Solar, aflat între orbitele Marte şi Jupiter, a devenit prima planetă vizitată de sonda spaţială Dawn.

După ce, în urmă cu câteva zile, NASA prezenta imagini cu o structură piramidală cu o înălţime de aproximativ 4,8 kilometri, o serie de noi fotografii a adâncit misterul.

Cercetătorii de la NASA au observat, pe lângă numeroasele cratere de pe suprafaţa planetei, două puncte excepţional de strălucitoare, apropiate între ele, aflate în acelaşi bazin, a căror existenţă nu a putut fi explicată.

Imediat au apărut informaţii care asociază imaginile cu posibila existenţă a extratereştrilor. Sonda spaţială Dawn va sta 16 luni pentru a cerceta planeta Ceres, astfel că nu este exclus să vedem şi alte imagini spectaculoase.

Detalii, dar şi alte ştiri din lumea ştiinţei şi tehnologiei aflaţi din rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro si difuzată astăzi la Realitatea TV