Misterul iPhone 6, deconspirat? Cea mai tare prezentare video

Data: 11/03/2014 | Autor: .

iphone-6-gadgetreport1

Dupa lansarea Galaxy S5si deconspirarea nolui HTC One, telefon ce va fi prezentat pe 25 martie, toti ochii sunt atintiti acum spre Apple, de unde ar trebui sa vina noul iPhone 6. Cunoscut si sub numele de “Air”, telefonul este privit drept ultima sansa pentru gigantul american de a recupera terenul pierdut in fata rivalilor cu Android.

Pe internet a aparut, in aceste zile, un nou concept video cu telefonul care ar urma sa fie lansat cel mai probabil in iulie, cu patru luni mai devreme decat era anuntat initial.

Din imaginile video pe care le puteti vedea mai jos, pare ca acest concept se apropie cel mai mult de realitate. Designerul Sam Beckett si-a imaginat un smartphone iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inchi, full HD (1920X1080 px) cu o densitate de 468 pixeli/inch, acoperit cu safir.
Telefonul ar urma sa fie mai subtire cu 9% fata de iPhone 5s si cu un display mai mare cu 17%.
iPhone 6 ar urma sa include o camera foto/video de 10 MP cu o deschidere de 1/8.
Vedeti conceptul video in imaginile de mai jos.

GadgetReport.ro va prezenta, recent, alte cateva concepte de iPhone 6. Le puteti vedea AICI.

Potrivit surselor citate anterior de GadgetReport.ro, iPhone 6 ar putea fi cu 40 la suta mai subtire decat iPhone 5s, va avea un ecran mai mare, intre 4,7 si 5,5 inchi, un procesor spectaculos, A8 pe 64 biti, si va rula noul sistem de operarare iOS 8.

iPhone 6 va fi insa ceva mai greu decat modelele precedente, urmand sa aiba o carcasa metalica. In ceea ce priveste designul, iPhone 6 va urma liniile iPhone 5s.

Inaintea lansarii, Apple va reduce pretul iPhone 5s cu 100 de dolari, cel mai probabil in luna mai.