Mojin, The Lost Legend. Filmul chinezesc care ameninţă Star Wars

Data: 26/12/2015 | Autor: .

mojin gadgetreport.ro

Mojin, The Lost Legend este cel mai în vogă film din China. În weekend-ul de debut, producţia „made in China” a adunat 93,4 milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de Ent Group şi citate de Variety.com

Filmul este difuzat pe 255.000 de ecrane din cea mai mare piaţă cinematografică din lume, cu peste 1 miliard de spectatori. Potrivit datelor Ent Group, în primele două zile de la premieră, Mojin, The Lost Legend a fost văzut de peste 16,6 milioane de spectatori.

mojin_the_lost_legend_gadgetreport.ro

Filmul spune povestea unor căutători de comori, care se luptă cu fantomele trecutului. Scenariul este realizat pe baza unor poveşti populare în China şi include toate ingridientele unui film cu iz de Hollywood, de la efecte speciale, suspans, sex şi mister.

În rolurile principale joacă câţiva dintre cei mai cunoscuţi actori din Asia, Chen Kun, Huang Bo, Shu Qi si Angelababy.

Lansat de Wanda Pictures, Huayi Brothers şi Enlight Pictures, Mojin, The Lost Legend ar urma să ajungă, în curând, şi pe pieţele internaţionale.

Star Wars: The Force Awakens va debuta pe ecranele din China abia în ianuarie 2016. Potrivit experţilor, este însă puţin probabil ca producţia Disney să depăşească în popularitate Mojin, The Lost Legend, film care ar urma să treacă, până atunci, de pragul de încasări de 500 de milioane de dolari.