Star Wars Episodul VIII Rogue One. Ce se întâmplă în noul episod

Data: 4/01/2016 | Autor: .

Star Wars Episodul VIII Rogue One. Ce se întâmplă în noul episod

Primul Star Wars a fost lansat în 1977. De atunci s-au strâns şapte filme, toate blockbuster-uri, cu încasări de miliarde de dolari. Disney, care a preluat franciza Star Wars, vrea să transforme Războiul Stelelor într-o adevărată fabrică de bani. Compania vrea să lanseze câte un episod în fiecare an!

Potrivit GadgetReport.ro, Disney şi-a făcut un plan de afaceri care conţine cel puţin două noi episoade până în 2017.

Episodul VIII, Rogue One, ce va fi lansat pe 18 decembrie 2016, va spune povestea piloţilor de pe navetele spaţiale X-Wing, care au apărut în episoadele IV, V şi VI.

Episodul va fi primul care se va rupe de la firul narativ al seriei, urmând să deschidă calea unei serii de aventuri alternative la filmele principale din Star Wars.

JJ Abrams, producator si scenarist la Trezirea Fortei, va rămâne doar producător, iar scenariul va fi opera lui Rian Johnson, cunoscut pentru filme precum “Brick,” “Looper” sau “The Brothers Bloom.”

„JJ Abrams l-a citit si a spus ceva ce el nu spune niciodată, dar niciodată! A spus despre scenariul pentru Episode VIII că este atât de bun încât şi-ar fi dorit să-l fi scris el! E posibil să mai spus ceva de acest gen la Lost, dar nu l-am auzit niciodată exprimându-şi regretul într-un asemenea mod”, a declarat actorul Greg Grunberg, cel care va juca rolul unui pilot pe nume Snap Wexley.

Filmul va fi regizat de Gareth Edwards. Printre actorii ce vor juca în Star Wars Episode VIII Rogue One se va afla şi Felicity Jones, film ce a apărut în The Theory of Everything şi The Amazing Spider-Man 2.

Şi următorul episod, Star Wars Episode IX, ce va fi lansat un an mai târziu, va urma, cel mai probabil, seria aventurilor alternative şi va fi lansat pe 26 mai 2017, special pentru a marca 40 de ani de la debutul primului film Star Wars, lansat pe 25 mai 1977. Filmul va fi scris şi regizat de Rian Johnson, devenit celebru pentru serialul Breaking Bad.

Chiar dacă a lăsat pe mulţi fani cu un gust amar, Star Wars: The Force Awakens a reuşit să bată recordurile in materie de incasari.

„Trezirea Fortei” a ajuns la 1.5 miliarde de dolari incasari in doar 20 zile de la lansare! Potrivit experţilor, nu este exclus ca noul episod Star Wars Episodul VIII Rogue One să depăşească acest record.

Sperăm doar ca Disney să înţeleagă că Star Wars nu poate fi tratat precum un film de duzină, fără un fir logic şi plin de clişee, aşa cum s-a dovedit a fi Star Wars: The Force Awakens.