Moto g8 power lite. Sistem triplu de camere foto și baterie de 5000 mAh

Data: 3/04/2020 | Autor: .

Motorola prezintă  Moto g8 power lite, cel mai nou smartphone al familiei moto optimizat pentru autonomie, cu o baterie de 5000 mAh, care promite o autonomie de peste două zile.Telefonul include si un sistem triplu de camere foto, optim pentru realizarea de fotografii atât în plan apropiat, cât și din unghi ultra-larg, relatează GadgetReport.ro

Noul moto g8 power lite are o baterie  de 5.000 mAh, concepută să dureze până la trei zile complete fără a fi nevoie de reîncărcare. Motorola afirmă, într-un comunicat de presă, că telefonul oferă peste 100 de ore de ascultat muzică și 19 ore de vizionat filme, la o singură încărcare a bateriei.

În ceea ce privește camerele, sistemul triplu de camere foto de pe moto g8 power lite surprinde fotografii clare, cu detalii optime în plan apropiat, dar și portrete reușite. Telefonul vine echipat cu o cameră principală de 16MP cu focalizare rapidă pentru fotografii instant și o cameră Macro Vision pentru o apropiere de 4 ori mai mare de subiect decât cu un obiectiv normal, toate cu o adâncime a câmpului vizual pentru portrete.

Conținutul preferat va arăta mai bine ca oricând pe ecranul Max Vision de 6.5” al noului moto g8 power lite. Datorită procesorului octa-core și RAM de 4GB , utilizatorii se pot juca sau lucra, pot căuta și urmări totul mult mai rapid, fără întârzieri nedorite. Dispozitivul are 64GB de memorie pentru aplicațiile, muzica, filmele și fotografiile preferate. De asemenea, se pot adăuga ușor până la 256GB3  în plus, utilizând slotul card microSD dedicat.

moto g8 power lite vine și cu experiențele Moto exclusive și cu un design rezistent la apă.

moto g8 power lite va fi disponibil în următoarele săptămâni în țări selectate din Europa, America de Sud, Asia și Australia. Pentru informații  și specificații complete, vizitați site-ul nostru web https://ro.motorola.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.