Motorola g62 5G. Un nou telefon pe piața românească, la un preț decent

Data: 15/06/2022 | Autor: .

Motorola g62 5G. Un nou telefon pe piața românească, la un preț decent

Motorola lansează cel mai nou model din gama moto g, Motorola g62 5G. Dotat cu ecran Full HD+, la 120 Hz, camera de 50 MP și tehnologia Dolby Atmos® , noul smartphone va fi disponibil în România începând cu data de 27 iunie la prețurile recomandate de 1.199 lei pentru varianta cu 4GB RAM și 128GB spațiu de stocare și 1.099 lei pentru varianta cu 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare.

 Noul Moto G62 5G este prevăzut cu un ecran Full HD+ de 6,5 inci și o rata de refresh de 120 Hz. De asemenea, dispune de difuzoare stereo și sunet Dolby Atmos.

Moto g62 5G are o cameră principală de 50 MP care permite realizarea fotografiilor clare, la lumină scăzută, în timp ce obiectivul ultra-wide de 8 MP ajută la realizarea imaginilor pline de detalii, iar camera Macro Vision de 2 MP integrată captează portrete la o calitate profesională. Mai mult, noul moto g62 5G le permite utilizatorilor să înregistreze două perspective diferite simultan, cu ajutorul funcției Dual Capture. Dispozitivul incorporează și o cameră selfie de 16MP, cu funcția Face Beauty Video integrată, pentru un finisaj impecabil.

Moto G62 5G vine echipat cu platforma mobilă Snapdragon® 480+ 5G și cu o baterie de 5.000 mAh.

Ediția business moto g62 5G

 Întreaga gamă de dispozitive Motorola este protejată de malware-uri sau threat-uri prin intermediul tehnologiei ThinkShield pentru mobil, dar moto g62 5G este, de asemenea, disponibil în variantă Business cu certificare Android Enterprise Recommended, ce oferă utilizatorilor B2B protecție sporită, cu actualizări suplimentare de software și securitate timp de 4 ani, plus certificări de top, precum FIPS 140-2. În plus, Motorola a încheiat un parteneriat cu Zimperium, unul dintre liderii globali în domeniul securității mobile, pentru a oferi Moto Threat Defense, un sistem bazat pe AI ce protejează utilizatorii împotriva amenințărilor, precum phishing-ul.

Platforma ThinkShield oferă o siguranță îmbunătățită datorită sistemelor de securitate integrate, ce protejează datele utilizatorilor Motorola împotriva malware-urilor, phishing-ului și a altor amenințări.

 Moto G62 5G este prevăzut cu cea mai recentă versiune de Android 12, garantând o experiență de utilizare personalizabilă, mai sigură și mai simplificată. De asemenea, dispozitivul este dotat cu tablou de bord performant, ce protejează siguranța utilizatorilor.

Funcția My UX le permite utilizatorilor Motorola să își personalizeze smartphone-ul după bunul plac, prin simpla mișcare a telefonului.

Moto Gametime, oferă experiențe imersive captivante, fără întreruperi, cu ajutorul aplicațiilor ce îmbunătățesc calitatea sesiunilor de gaming si personalizează experiența de ascultare cu Dolby Atmos®.

 Disponibilitate

Modelul moto g62 5G este disponibil începând cu 27 iunie, online și la partenerii autorizați, la prețurile recomandate de 1.199 lei în varianta cu 4GB RAM și 128GB spațiu de stocare și 1.099 lei în varianta cu 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare.

Noul moto g62 5G este disponibil în culorile Midnight Gray și Frosted Blue.