Motorola Moto e5 debutează în România. Prețuri bune, performanțe optime mai ales la capitolul autonomie

Data: 20/06/2018 | Autor: .

Motorola Moto e5 debutează în România. Prețuri bune, performanțe optime mai ales la capitolul autonomieMotorola a anunțat lansarea noilor smartphone-uri Moto e5 în România. Telefoanele Moto e5 și Moto e5 Plus se remarcă prin bateriile uriașe, camerele de 12 respectiv 13 MP și prin prețul foarte bun, de 599 respectiv 799 lei, relatează GadgetReport.ro

Cele două telefoane rulează procesoarele Qualcomm Snapdragon 425 1.4GHz quad-core împreună cu o soluție grafică Adreno 308 și 2 respectiv 3 GB de RAM. Cele două telefoane rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo de pe un spațiu de stocare de 16/32 GB, extensibil prin card microSD cu capacitate de până la 128 GB.

Principalul argument cu care cele două telefoane se impun îl reprezintă autonomia. Motorola Moto e5 are o baterie de 4000 mAh, iar Moto e5 plus de 5000 mAh, care oferă o autonomie de până la o zi și jumătate.

Varianta e5 are un ecran de 5.7” HD+ (1440 x 720), IPS LCD, în timp ce e5 Plus are un display de 6 inchi, cu aceeași rezoluție. Moto e5 plus are un raport de aspect de 18:9, ceea ce înseamnă că se potrivește perfect în mână, iar modelul de design de pe spatele telefonului, precum și carcasa curbată îi conferă dispozitivului un aspect și o senzație deosebite în egală măsură.

Telefoanele se deblochează prin simpla atingere a cititorului de amprente, poziționat pe logo-ul Motorola.

Moto e5 Plus are o cameră principală de 12 MP cu auto-focalizare cu laser realizează poze clare, iar pixelii de 1,25um permit realizarea unor imagini optime chiar și în cele mai întunecate zile. Moto e5 are un senzor de 13 MP, de 1,20um. In ambele variante, senzorii includ flash LED, PDAF (Phase Detection Autofocus), Laser Autofocus, HDR, Panorama, Manual Mode, Burst Shot, Best Shot, QR code/Barcode Scanner, Slo-motion mode și stabilizare video pentru filmarea în 1080P(30fps), 720P(30fps), 480P(30fps)

Atât moto e5 plus, cât și moto e5 rulează sistemul de operare Android fără aplicații inutile preinstalate. Moto Experiences permite utilizarea unor scurtături simple pentru cele mai frecvente acțiuni, precum oprirea sunetului de apel prin simpla ridicare a telefonului.

Ca în cazul tuturor telefoanelor Motorola, Google Photos5 este galeria implicită în care se stochează toate pozele și videoclipurile. Astfel, toate amintirile au copii de siguranță realizate automat, cu funcție de căutare și pot fi accesate, partajate și editate cu ușurință de pe orice dispozitiv.