Telekom Mobil 5, ofertă fără precedent. 5 euro/lună, abonament cu minute și internet nelimitat

Data: 4/07/2018 | Autor: .

Telekom Mobil 5, ofertă fără precedent. 5 euro/lună, abonament cu minute și internet nelimitatTelekom a anunțat lansarea noului abonament Telekom Mobil 5, de 5 euro / lună, fără perioadă minimă contractuală, care le oferă clienţilor internet mobil 4G nelimitat şi minute naţionale nelimitate incluse în abonament, fără nicio obligaţie de a plăti despăgubiri sau taxe de reziliere în cazul încetării contractului, relatează GadgetReport.ro

Abonamentul Telekom Mobil 5 poate fi achiziţionat fără perioadă minimă contractuală la un preț promoțional de 5 euro de către orice client de servicii mobile care are sau va opta şi pentru servicii fixe de la Telekom. În alte condiții, oferta este disponibilă de la 7 euro pe lună pentru clienții serviciilor mobile.

Pe lângă oferta abonamentului fără perioadă minimă contractuală, Telekom Romania este singurul operator care le oferă clienţilor rezidenţiali:

• Net 4G NELIMITAT atât la abonamente, cât şi la cartele, de la 5 euro, precum şi acces la telefoane în rate abonaţilor, cu avans şi dobândă zero prin intermediul Telekom Banking;
• Televiziune de la 5 euro / lună, cu receiver-ul Smart Samsung cu Play, Pause şi Replay, şi cel mai mare număr de filme, inclusiv canale TV premium precum HBO și Cinemax; pachetele promoționale pentru TV și Internet fix sunt oferite cu reducere de 100%, șase luni, la contractele încheiate pe 2 ani.

Noul abonament fără perioadă minimă contractuală pentru clienţii rezidenţiali de servicii mobile vine în continuarea ofertei #Businessliber, lansată în noiembrie 2017 – o premieră pe piaţa locală pentru micii antreprenori şi pentru firmele mici şi mijlocii, constând în eliminarea perioadei minime contractuale şi a taxei de reziliere pentru clienții noului portofoliu Freedom, precum şi în alocarea de internet nelimitat 4G, pe lângă voce şi mesaje nelimitate, de la 5 euro / lună.

Telekom Romania continuă eforturile și investițiile în dezvoltarea şi extinderea propriei reţele 4G, pentru a le oferi clienţilor cele mai bune soluţii și experiențe de telecomunicații. Astfel, reţeaua 4G Telekom acoperă în prezent 99% din populaţia urbană şi 89,95% din populaţia totală (rurală şi urbană). De asemenea, reţeaua FTTH a atins o acoperire de 2,7 milioane de gospodării.