Netflix îţi permite să vezi filmele şi fără internet

Data: 1/12/2016 | Autor: .

netflix-gadgetreport-roNetflix a lansat un update pentru aplicaţiile sale de Android şi iOS care permite utilizatorilor să vadă filmele şi serialele preferate şi în modul offline, adică fără internet, relatează GadgetReport.ro

Pentru a beneficia de modul offline, trebuie să actualizaţi aplicaţiile din Google Play şi magazinul Apple. Odată deschisă noua versiune, veţi vedea în dreapta un buton special care vă permite să descărcaţi episodul sau filmul pe telefon sau tabletă.

Netflix îţi permite să vezi filmele şi fără internetModul de vizionarea offline va fi disponibil, treptat, pentru toate titlurile din oferta Netflix. Printre serialele disponibile pentru descărcare se află Orange is The New Black, Narcos şi The Crown.

Aplicaţia pentru iPhone şi iPad o puteţi descărca de AICI, iar cea pentru Android de AICI.

Modul de vizionare offline nu este disponibil, cel puţin pentru moment, pentru aplicaţiile Netflix de desktop sau smartTV.netflix-descarcare

NETFLIX ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Netflix continuă să aducă tot mai multe traduceri în limba română pentru filmele şi serialele sale. Din estimările GadgetReport.ro, peste 50% din oferta Netflix beneficiază, în prezent, de subtitrare.

Compania a anunţat că, până la finele anului, toate filmele şi serialele vor beneficia de subtitrare în limba română.

Pentru a activa subtitrările, intraţi în setările filmului, la subtitrări, şi selectaţi limba română. Dacă nu vă afişează  subtitrarea, relansaţi filmul pe care doriţi să-l vedeţi.