Noi detalii despre Samsung Galaxy Z Flip. Debutează pe 11 februarie

Data: 23/01/2020 | Autor: .

Noul smartphone pliabil Galaxy Z Flip, pe care Samsung îl va prezenta luna viitoare, se anunță a fi un telefon foarte interesant, cu un raport preț-calitate semnificativ mai bun decât cel oferit de Galaxy Fold, relatează GadgetReport.ro

Noi informații, prezentate de XDA Developers, acreditează ideea că Samsung Galaxy Z Flip va include un mod ,,lock’’, la un unghi de 90 de grade, astfel că partea de jos a telefonului va putea fi folosită ca un stand, scrie Mashable. În acest mod, telefonul va fi excelent pentru videoconferințe și live-uri pe rețelele sociale.

Samsung Galaxy Z Flip va avea un ecran pliabil Dynamic AMOLED, de 6,7 inchi, iar software-ul a fost optimizat pentru a prezenta corect aplicațiile indiferent de modul în care este folosit.

Smartphone-ul va include un procesor Snapdragon 855 SoC, 6 GB de RAM, o cameră principală de 12 MP, un senzor de selfie de 10 MP, un spațiu de stocare de 256 GB și o baterie de 3300 mAh, cu încărcare rapidă la 15W.

Telefonul va rula sistemul de operare Android 10 cu suita de aplicații Samsung One UI 2.1 și va fi vândut în versiunile Black și Purple, la prețuri între 860 și 1,295 de dolari.

Galaxy Z Flip va fi prezentat, pentru prima data, pe 11 februarie, la evenimentul Unpacked 2020, acolo unde vor fi lansate noile telefoane Samsung Galaxy S20.

Cel mai probabil, telefonul va ajunge în magazinele din România în luna martie.