O noua imagine spion cu Samsung Galaxy S III

Data: 15/04/2012 | Autor: .

Un blog din Polonia a prezentat, zilele trecute, o noua imagine despre care pretinde ca arata viitorul telefon Samsung Galaxy S III. Smartphone-ul  ar urma sa fie lansat, potrivit surselor din piata, cel mai probabil in luna mai. Fotografia arata ca telefonul va imprumuta din trasaturile Galaxy S WiFi 4.2 si Galaxy Tab N. 

Blogul din Polonia afirma ca a primit fotografia de la o sursa din cadrul Samsung. Dincolo de semnele de intrebare legate de provenienta imaginii, cert este ca telefonul din imagine arata ca un Galaxy Note. Display-ul pare sa aiba o diagonala de 5,3 inch, iar modul in care sunt prezentate icon-urile denota prezenta Android 4.0.

GadgetReport.ro v-a prezentat, recent, si alte imagini spion cu noul telefon.Site-ul olandez gsmhelpdesk a publicat o fotografie care arata  un telefon care are pe ecran o imagine copiata de la un eveniment Samsung de anul trecut, ce infatiseaza data de 22 mai, posibil a fi data de lansare a telefonului.

Jurnalistii afirma ca Galaxy S III  va avea un display Super Plus HD AMOLED de 4.7 inch, cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli, un procesor de 1.5 GHz quad-core, 1 GB memorie RAM, si doua camere – una de 1,8 MP frontala si o alta de de 12 megapixeli capabila sa inregistreze in Full HD. Smartphone-ul va suporta tehnologia 4G LTE si va rula Android 4.0.

Noul S III ar urma sa aiba o grosime de numai 7 mm, mai subtire cu 1 mm decat HTC Ville si cu 0,1 mm fata de Moto RAZR. GalaxyS II are o grosime de 8.49 mm.

Fotografiile prezinta un telefon care arata aproape identic cu cel prezentat de GadgetReport.ro saptamana trecuta. Imaginea, preluata de Reddit, a fost atribuita firmei de PR Weber Shandwick care, potrivit surselor, ar urma sa o foloseasca pentru promovarea noului telefon Galaxy S III.

Galaxy S3 este considerat al doilea cel mai asteptat smartphone al anului, dupa iPhone 5, principalul sau concurent, ce urmeaza sa fie lansat in toamna.