Noul iPad Mini va costa 200-250 dolari

Data: 11/05/2012 | Autor: .

Noua tableta Apple iPad Mini va fi lansata in octombrie si va avea un pret intre 200 si 250 de dolari, relateaza iMore, citand surse din cadrul companiei. Asa cum GadgetReport.ro a scris recent,noua tableta va avea un display de 7.85 inchi cu rezolutia de 2048×1536.

Potrivit iMore, display-ul noii tablete va fi un 7.85-inch IPS/FFS construit de LG. Nu va fi un ecran Retina pentru ca Apple incearca, cu noua tableta, sa ofere o solutie ieftina, alternativa la gadgetul Amazon Kindle Fire, vandut cu 199 dolari.

Apple ar fi comandat deja productia a numai putin de 6 milioane de tablete iPad mini, care ar urma sa inunde piata, relateaza portalul chinez Netease.

Informatia a fost confirmata si de unul dintre cei mai cunoscuti analisti din industria IT&C, John Gruber. Invitat la o emisiune de televiziune din SUA, expertul a declarat ca are informatii sigure de Apple lucreaza la dezvoltarea tabletei care va concura cu gadgetul Kindle Fire de la Amazon.

Si Google pregateste o astfel de tableta cu care sa concureze Kindle Fire.GadgetReport.ro a scris, recent, ca tableta celor de la Google va rula sistemul de operare Android 4.0 si va costa mai putin de 199 de dolari, cat costa modelul concurentilor de la Amazon.