Prototipul Pebble smart watch face furori pe internet (VIDEO)

Data: 11/05/2012 | Autor: .

Allerta continua sa faca furori pe portalul Kickstarter, acolo unde sunt postate diferse proiecte care isi cauta investitori. Compania a strans deja o suma record, de 10 milioane de dolari, si a vandut peste 85.000 de ceasuri inca din faza de prototip.

 Prototipul propus de Allerta si prezentat anterior de GadgetReport.ro, s-a dovedit a fi extrem de atractiv atat pentru public cat si pentru investitori. Subscriptia de fonduri se va incheia pe 18 mai.

Pebble smart watch vine cu un display ePaper alb-negru de 1.26-inch si rezolutia de 144 x 168-pixel. Gadgetul are patru butoane de control, un sistem de vibrare si un accelerometru pe trei axe.

Pebble ePaper este compatibil atat cu sistemul iOS 5 de la Apple cat si cu Android astfel ca se conecteaza prin Bluetooth 2.1 + EDR la telefon si poate prelua apelurile, email-urile si SMS-urile.

De asemenea, ceasul iti permite sa accesezi serviciile Spotify, iTunes si Pandora. Ceasul este compatibil, de asemenea, cu o gama larga de aplicatii.

Gadgetul a atras atat de mare interes incat prima serie, vanduta la 99 dolari, s-a epuizat inca dinainte sa inceapa productia. In prezent, Allerta a lansat o noua serie, la 115 dolari. Ceasurile vor ajunge la clienti in septembrie.

Mai multe amanunte aflati de aici.