Noul Nokia G50, promovat drept cel mai accesibil smartphone 5G

Data: 23/09/2021 | Autor: .

Nokia G50

HMD Global a lansat un nou telefon care completează gama de smartphone-uri din seria G – Nokia G50 este promovat drept cel mai accesibil smartphone Nokia 5G de până acum. Cel mai ieftin model costă 1099 lei în versiunea cum 4 GB de RAM și 64 GB spațiu de stocare.

Nokia G50 este un telefon echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 480 MP, 4 GB de RAM, un ecran ecran HD+ de 6,82″, un spațiu de stocare de 64 sau 128 GB, alături, bineințeles, de conectivitatea 5G.

Telefonul rulează Android 11 și este deja pregătit pentru actualizarea la Android 12. Actualizările lunare de securitate sunt garantate timp de cel puțin trei ani, astfel încât cele mai bune idei și amintirile preferate sunt în siguranță.

Telefonul promite o autonomie de două zile și beneficiază de încărcare rapidă de 18W.

Camere cu tehnologie AI

Nokia G50 dispune de o cameră cu lentilă triplă de 48MP și tehnologie AI. În plus față de crearea de fotografii, le puteți personaliza și cu funcția de watermarking – excelentă pentru a pune o ștampilă pe ideile dvs. inovatoare sau pentru a îmbunătăți pur și simplu fotografiile pentru social media. Momentele perfecte de selfie nu vor lipsi datorită tehnologiei de stabilizare video care vă asigură că sunteți nemișcat în cadru, indiferent de stabilitatea mâinii.

 

Nokia Clarity Earbuds

Telefonul vine la pachet cu căștile Nokia Clarity Earbuds. Acestea se potrivesc din punct de vedere cromatic cu Nokia G50 și acum vin și cu funcția Google fast pair, oferindu-le utilizatorilor o experiență de conectare optimă.

Microfoanele duale cu tehnologia Qualcomm® cVc™ de anulare a zgomotului (ENC) funcționează pentru a reduce ecoul și zgomotul de fundal nedorit, asigurându-vă că sunteți auzit clar, chiar și în timp ce vă deplasați. În plus, compatibilitatea Bluetooth® 5.2 vă permite să treceți ușor de la o pereche de căști la alta, acestea fiind conectate individual la telefon – oferindu-vă flexibilitate la îndemână.

Gama este, de asemenea, perfectă pentru jocuri și videoclipuri, datorită tehnologiei cu latență redusă, care minimizează întârzierea răspunsului pentru a oferi o experiență de divertisment cu adevărat captivantă. Căștile Nokia Clarity Earbuds vor fi disponibile în curând.

Spotify le va oferi deținătorilor Nokia G50 acces la 70 milioane de melodii și 2,6 milioane de podcast-uri. Oferind o asigurare suplimentară împotriva malware-ului, ExpressVPN va fi disponibil pe Nokia G50 cu o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile.

Preț și disponibilitate

Nokia G50 va fi disponibil în România începând de la finalul lunii septembrie în culoarea Ocean Blue, la prețul recomandat de 1199 lei pentru 4/128 GB și 1099 lei pentru 4/64 GB (prin Vodafone Romania).