Noul Samsung Galaxy S7, lansat mai devreme?

Data: 24/06/2015 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S7

Sud-coreenii ar putea lansa noul smartphone Samsung Galaxy S7 in a doua jumatate a acestui an, pentru a contracara debutul modelului iPhone 6s. Informatia, prezentata de presa din Coreea de Sud, nu a fost comentata de Samsung.

Daca pana in prezent se specula despre lansarea Galaxy Note 5, faptul ca sud-coreenii ridica problema lansarii Galaxy S7 vine sa sustina ideea ca cei de la Samsung n-ar fi pe deplin multumiti de vanzarile seriei S6, criticata mai ales pentru autonomia redusa si problemele de management a memoriei, relateaza technobuffalo.com.

Demersul ar fi justificat si de amenintarea concurentilor de la Apple, care vor lansa pe 8 septembrie noua generatie iPhone 6s. Modelul se anunta mult mai performant decat iPhone 6, telefon care se vinde deja mai bine decat rivalul sud-coreean. Detalii despre acest iPhone 6s aflati de AICI.

Potrivit jurnalistilor de la Newsis, o publicatie din Coreea de Sud care citeaza surse din interiorul Samsung, sud-coreenii ar fi inceput deja sa lucreze la Samsung Galaxy S7, cu 2-3 luni mai devreme decat era programat.

Legat de specificatii, se speculeaza ca Samsung Galaxy S7 ar urma sa vina cu un ecran 4K edge-to-edge, fara rama laterala, un procesor octa-core la 3GHz si 4GB de RAM.

Samsung Galaxy S7 ar urma sa fie primul smartphone al sud-coreenilor care, in loc de scaner de amprenta, va include un scaner al irisului.

Daca informatiile se vor dovedi reale, ar fi o premiera pentru Samsung, urmand sa dea peste cap calendarul traditional de lansari al producatorului – un produs nou la fiecare 12 luni. Astfel ca nu este exclus ca in toamna sa vedem atat Galaxy Note 5 cat si  Galaxy S7.