Oferta speciala la Vodafone. Cumperi un telefon, primesti gratuit un televizor! (VIDEO)

Data: 11/03/2014 | Autor: .

Oferta speciala la Vodafone

Vodafone a lansat o oferta speciala pentru cei care vor sa cumpere noul telefon Sony Xperia Z2, unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piata.

Clientii care se inscriu pe lista de precomenzi pentru noul telefon vor primi gratuit un televizor LED Sony Bravia, de 32 de inchi. Conditia este sa te afli printre primii 3.000 inscrisi pe lista.

Televizorul oferit gratuit este un HD cu rezolutia 1,366 x 768 pixeli si care costa, in magazine, 300 de lire sterline.

Oferta este valabila numai in Marea Britanie, iar precomenzile pot fi facute de aici.

Vodafone, n-ar fi interesant sa veniti si in Romania cu astfel de oferte? Nu de alta, dar oricum platim cele mai scumpe smartphone-uri din Uniunea Europeana. Macar sa primim ceva in plus.

In ceea ce priveste telefonul Sony Xperia Z2, acesta este unul dintre cele mai spectaculoase lansate in 2014. Cu siguranta va candida, cu sanse reale, la titlul de cel mai bun smartphone al anului.

Sony Xperia Z2 cantareste 158 de grame, are un ecran TFT LED de 5,2 inchi Full HD, un procesor de 2.3 GHz Qualcomm MSM8974AB Quad Core, 3GB de RAM, un spatiu de stocare de 16 GB extensibil prin microSD si ruleaza Android KitKat 4.4.

Bineinteles ruleaza toate conexiunile posibile, inclusiv 4G, si are o autonomie de 19 ore in convorbire si 740 de ore in standby.

Camera este una performanta, specifica Sony, de 20 MP, cu autofocus si buton dedicat, care filmeaza in Full HD la 30 frame-uri/secunda.

O prezentare video a telefonului vedeti in clipul de mai jos.