Oferta Vodafone: Sony Ericsson XperiaTM ray la 59 euro

Data: 8/02/2012 | Autor: .

Vodafone a lansat, miercuri, o noua campanie promotionala prin care incearca sa isi creasca vanzarile, profitand de cadourile pe care romanii si le fac de Ziua Indragostitilor, 1 si 8 Martie. Astfel, pentru  orice tip de abonament MEGA cu internet inclus, clientii  pot cumpara, printre altele, telefonul Sony Ericsson XperiaTM ray de la 59€ (TVA inclus).

Sony Ericsson XperiaTM ray are un touchscreen LCD 3.3’’ cu Tehnologie Mobile Bravia Engine, functioneaza pe Android 2.3 Gingerbread si dispune de un procesor 1 GHz, Camera foto 8 MP cu senzor ExmorR precum si inregistrare video HD. Odata cu acest telefon, clientii primesc cadou un suport pentru telefon cu difuzor Sony Ericsson MS430 care  permite utilizatorilor sa urmareasca filme sau videoclipuri pe telefon.

Clientii mai pot opta pentru telefonul Samsung Galaxy Ace, cu preturi incepand de la 39 Euro (TVA inclus).

Noua oferta promotionala Vodafone pentru abonati mai include si alte telefoane la preturi speciale:  telefonul Samsung Galaxy  Y, in trei culori disponibile, cu preturi incepand de la 1 Euro (TVA inclus) sau telefonul Galaxy Nexus  cu preturi incepand de la 169 Euro (TVA inclus).

Abonatii primesc gratuit trei noi beneficii: optiunea apeluri nelimitate cu un numar favorit in reteaua Vodafone cu orice abonament MEGA, optiunea trafic dublu in primele 3 luni, pentru pachetele Smartphone si trafic gratuit in aplicatia Seenow pe perioada promotiei

Seenow ofera acces la 15 canale TV si o selectie de filme artistice premium, documentare si filme clasice romanesti, fiind singura platforma de continut video din Romania accesibila de pe telefonul mobil. In plus, clientii  care achizitioneaza telefonul Galaxy Nexus sau Samsung Galaxy Note primesc acces gratuit la sectiunea de canale TV in primele 6 luni de utilizare, din partea Vodafone  si Samsung Romania.

Alte aplicatii recomandate utilizatorilor de Internet pe mobil sunt Sapte Seri, cel mai bun ghid mobil pentru teatre, restaurante si concerte si Cinemagia, cel mai utilizat serviciu de acces la programul TV, cinematografe si noutati din lumea filmului.

Ofertele sunt disponibile in toata reteaua de magazine Vodafone si ale partenerilor, pentru clientii noi si existenti, care incheie un abonament pe 2 ani. Pentru mai multe informatii privind intreaga oferta de abonamente din portofoliul Vodafone, vizitati www.vodafone.ro