OPPO Watch. Un smartwatch cu iz de Apple Watch, dar cu aplicații de la Google

Data: 11/09/2020 | Autor: .

OPPO lansează pe piața românească primul său smartwatch, un ceas inteligent care seamănă cu Apple Watch, dar care vine cu sistemul de operare Wear OS de la Google. Smartwatch-ul OPPO va fi disponibil în două versiuni, la prețuri încă neanunțate: OPPO Watch de 46mm, în variantele de culori Black și Pink Gold, precum și OPPO Watch de 41mm, în varianta de culoare Pink Gold.

OPPO Watch 46mm este primul smartwatch din lume cu un display dual-curved. Raportul screen-to-body de 72,76% facilitează interacțiunea, oferind în plus imagini imersive. Cu o atenție minuțioasă la detalii, procesul de lustruire din 19 etape asigură o trecere fină de la sticla 3D la rama din aliaj de aluminiu.

Display-ul 3D AMOLED are o dimensiune de 1,91 inci și cuprinde toată gama de culori DCI-P3.

Luminozitatea de 500 de niți și densitatea pixelilor de 326 PPI a ecranului cu o rezoluție de 402×476 fac ca detaliile deosebite să poată fi văzute chiar și în lumina soarelui – iar ecranul extrem de clar nu obosește ochii utilizatorului.

Completând seria, OPPO Watch de 41mm este de asemenea realizat dintr-o ramă din aliaj de aluminiu din seria 6000 ce oferă rezistență și durabilitate. Display-ul AMOLED de 1,6 inci cu o densitate a pixelilor de 301 PPI și unghiuri de vizualizare impresionante este perfect pentru momentele când utilizatorul se află în mișcare.

OPPO lansează încărcătorul ultra-rapid de 125W. Încarcă o baterie de telefon până la 41% în doar 5 minute

Un smartwatch cu aplicații Google

 

OPPO Watch de 46mm oferă o gama completă de aplicații și servicii Google. De exemplu, cu ajutorul funcției de imagine AI, OPPO Watch îți completează perfect ziua. Astfel, utilizatorul trebuie să acceseze aplicația HeyTap Health, să fotografieze outfitul ales pentru ziua respectivă, iar smartwatch-ul OPPO Watch va genera o imagine de fundal care să se potrivească perfect cu acesta.

Modul sport

 

OPPO Watch a dezvoltat cinci moduri de antrenament cu asistență vocală: Alergare, Arderea grăsimilor, Plimbare, Cycling exterior și Înot, pentru a permite utilizatorului să se bucure pe deplin de funcțiile adaptate nevoilor de antrenare, dar și pentru a-și atinge obiectivele de fitness stabilite.

Review Oppo Reno3 Pro 5G. Un telefon surprinzător de bun, la un preț imposibil

Proiectat în jurul sistemului GPS + GLONASS  și a celor cinci senzori pentru exerciții, OPPO Watch urmărește cu exactitate condiția fizică a utilizatorului. Clipurile video cu antrenamente ”5-min” îl ajută să profite pe deplin de momentele libere. Astfel, utilizatorii rămân în formă chiar și în cele mai aglomerate zile prin doar câteva glisări ale ecranului.

 

Funcția de măsurare permanentă a ritmului cardiac urmărește constant sănătatea interioară, atât în timpul antrenamentelor, cât și atunci când utilizatorul se relaxează, iar monitorizarea avansată a somnului oferă ulterior un raport detaliat care documentează stările/etapele de somn în fiecare noapte.

OPPO Watch devine cel mai potrivit partener de fitness, datorită adăugării funcției Google FitTM ce oferă o multitudine de exerciții adiționale, inclusiv canotaj indoor și kite surfing.

Autonomie de până la 36 de ore

OPPO Watch de 46mm oferă o durată de viață de până la 36 ore, în timp ce, în modul de economisire, durata bateriei poate ajunge până la 21 zile.

Sistemul Dual-Chip Endurance comută între modul Smart Snapdragon chip-driven și modul Power Saver Apollo3 chip-driven, oferind echilibrul perfect înțre performanțe de top și eficiență energetică.

Ceasul beneficiază de încărcare rapidă VOOC, care oferă o durată de viață a bateriei de până la 16 ore de la o încărcare de doar 15 minute.