Orange lanseaza un abonament de telefonie si internet special pentru copii

Data: 17/04/2014 | Autor: .

orange_prepayOrange a anuntat lansarea noilor abonamente Fluture, ce aduc mai multe minute, optiuni si trafic de internet. Noutatea cea mai interesanta o reprezinta ofertele Orange Junior şi Orange Young, dedicate copiilor si adolescentilor.

 Potrivit unui comunicat de presa remis de Orange portalului GadgetReport.ro, prin ofertele Orange Junior şi, respectiv, Orange Young, copiii şi tinerii se pot bucura cu noile abonamente Fluture 9şi Fluture 12 de abundenţa de resurse disponibile prin opţiunile Orange PrePay de 5 şi 6 euro, care sunt acum incluse în abonament. Ei au control asupra costurilor adiţionale, precum şi libertatea de a alege beneficiul dorit şi de a-l modifica oricând au nevoie, cu uşurinţă.

La abonamentul Fluture 9, clienţii pot alege dintre 2 beneficii flexi: jocuri cu opţiunea Multimedia sau filme cu opţiunea Movie Go Unlimited.

La abonamentul Fluture 12, clienţii pot alege dintre 6 beneficii flexi: cele două enumerate mai sus, posibilitatea de a cumula până la 700 MB trafic de internet la viteze 4G cu opţiunea Net Speed, de a naviga nelimitat în intervalul 00:00-07:00 cu opţiunea Happy Night, de a comunica prin SMS-uri nelimitate sau de a vorbi internaţional pe mobil.

Clienţii îşi pot modifica oricând beneficiul ales în secţiunea contul meu de pe orange.ro sau în aplicaţia cu acelaşi nume. Tot aici, cei care doresc să-şi activeze mai mult de un beneficiu flexi pot face acest lucru foarte simplu, fără a fi nevoiţi să reîncarce abonamentul, deoarece costul se va regăsi pe factura următoare.

De asemenea, în cadrul ofertei Junior, cei mici primesc ca bonus aplicaţiile Content Lock şi Antivirus, ca să navigheze pe internet în siguranţă.În plus, vor avea acces la 6 aplicaţii educaţionale (Poveşti şi 5 aplicaţii Kidsopia) cu ajutorul cărora îşi vor dezvolta abilităţi de a rezolva puzzle-uri, vor descoperi secretele numerelor şi ordinea lor, vor învăţa să recunoască, să formeze şi să scrie litere.

Orange Young le oferă tinerilor posibilitatea de a-şi gestiona mai bine conţinutul, pe care-l pot salva şi-l pot accesa oricând în Orange Cloud, comunicare nelimitată prin mesaje şi apeluri în cadrul aplicaţiei Libon şi prima aplicaţie dedicată benzilor desenate româneşti – SuperErou.

La abonamentele Fluture 9 sau Fluture 12, clienţii pot achiziţiona smartphone-uri cu sistem de operare Android la preţuri atractive, precum cele marcă proprie Orange Yomi, la preţul de 19 euro la Fluture 9 pe o perioadă contractuală de 2 ani, sau Orange Zilo, la preţul de 29 de euro, la Fluture 12 pe 2 ani.

Clienţii care preferă libertatea de utilizare dată de un abonament reîncărcabil pot alege Fluture 11, cu o perioadă minimă contractuală de 3 luni. Cei care optează pentru acest abonament primesc 8 euro credit pentru a alege orice opţiune doresc dintre opţiunile Orange PrePay. Odată aleasă, opţiunea se reactivează automat la data de facturare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *