Vodafone dubleaza traficul de internet la toate abonamentele!

Data: 17/04/2014 | Autor: .

vodafone-redToate abonamentele de voce din portofoliul Vodafone includ din aceasta saptamana un trafic dublu de internet.

Inclusiv planurile tarifare dedicate clientilor care folosesc preponderent serviciile de voce si SMS vor avea minim 50 MB de date in loc de 25, iar cele dedicate utilizatorilor cu un consum ridicat de net vor avea intre 800 MB de date si 6 GB de date, in loc de 400 MB, respectiv 3 GB de date.

Dublarea traficului pe net este disponibila pe intreaga durata de desfasurare a contractului iar in mod promotional, pentru o perioada de una pana la 4 luni clientii care cumpara sau reinnoiesc un abonament din gama Easy, Smart sau RED au acces nelimitat la net.

Optiunea “Net fara limite” este activa timp de o luna pentru abonamentele Smart si RED 25, respectiv timp de 4 luni pentru abonamentele RED 29, RED 45 si RED 59. Compania nu a precizat daca exista totusi o limita de trafic de la care scade viteza pentru conexiunea de date.

“Toate abonamentele noastre, fara exceptie, vin acum cu trafic dublu de date mobile pentru intreaga perioada contractuala”, a declarat Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit al Vodafone Romania, citata de ZF

Vodafone a adaugat in portofoliu si un nou abonament, RED 25, care include minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 250 de minute internationale, 800 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Zonga, Seenow si Vodafone Protect, cu posibilitatea achizitionarii unui smartphone la pret special (Samsung Galaxy Express 2, la 14 Euro, TVA inclus).

Clientii pachetelor RED vor avea incluse mai multe minute internationale pe mobil sau in roaming, care se pot consuma pentru apeluri in retele mobile catre destinatii eligibile din Europa, potrivit datelor comunicate de companie.

Spre exemplu clientii Red 45 vor avea 1.000 de minute de apeluri catre destinatii internationale sau in roaming fata de 100 in prezent. Clientii care detin abonamente din Red 45 si 59 vor putea folosi traficul de date inclus in abonamentul de baza (2GB, respectiv 3GB) si in roaming.