Orange oferă apeluri 4G pentru iPhone

Data: 23/05/2016 | Autor: .

orange apeluri 4g

Orange a anunţat extinderea serviciului de Apel 4G pe telefoane iPhone: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus și iPhone SE. Tehnologia aduce, pe lângă apeluri 4G, un sunet mai bun, la calitate HD.

Potrivit Orange, datorită tehnologiei Voice over LTE, utilizatorii de iPhone vor beneficia de o conexiune și mai rapidă a apelului, de convorbiri la calitate HD, precum și de posibilitatea de a folosi în același timp servicii de voce și internet la performanțe 4G.

„Focusul Orange este aducerea cât mai aproape de clienți a serviciilor de ultimă generație și ca acestea să devină accesibile pe cât mai multe terminale. Serviciul de apeluri 4G de la Orange a fost disponibil până în prezent pentru telefoanele Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge și Samsung Galaxy S6 edge plus, iar acum baza de terminale compatibile se îmbogățește cu încă 5 modele”, afirmă Orange, într-un comunicat de presă, lansat luni dimineaţă.

În plus, de curând disponibilitatea serviciilor Apel 4G și Apel Wi-Fi s-a extins la toată baza de clienți cu acces 4G în planul tarifar, până acum acestea fiind disponibile doar pentru abonați.