Patru dintre cele mai bune filme de dragoste, la Paramount Channel

serendipity-film de dragoste

Pe 14 februarie, de Valentine’s Day, la Paramount Channel puteţi vedea câteva dintre cele mai bune filme de dragoste din ultimii ani – Furtunii, Peripețiilor și Dragostei (Forces of Nature), Kate și Leopold, Noroc în dragoste (Serendipity) şi Nu-i de nasul meu (She’s Out of my League)

Atmosfera începe sub semnul Furtunii, Peripețiilor și Dragostei cu povestea de dragoste spontană dintre Ben Holmes (Ben Affleck) și Sarah (Sandra Bullock) pe care o întâlnește în drum spre propria sa nunta de la New York în Savannah. Drumul lor este plin de peripeții din cauza unor serii de evenimente precum o decolare ratată, deraierea unui tren sau un arest. Întregul drum par să îi dea lui Ben de înțeles că nunta nu trebuie să aibă loc, ba mai mult, toate experiențele îl fac să se îndrăgostește de Sarah.

În cel de-al doilea film al zilei, Kate și Leopold, Kate McKay (Meg Ryan) este o femeia modernă care se confruntă cu provocarea mediului corporatist. Fostul ei prieten descoperă o poartă a timpului și îl aduce în noul mileniu pe stră-străbunicul lui, Leopold (Hugh Jackman), care trăia în anul 1867. Chiar dacă îi despart peste 130 de ani, descoperă că sunt, de fapt, suflete pereche.

Tot o întâmplare puțin probabil îi aduce aproape pe Jonathan Trager (John Cusack) care o întâlnește pe Sara Thomas (Kate Beckinsale) de Crăciunul lui 1990. Atracția puternică îi determină să petreacă seara împreună pe străzile New Yorkului, însă, pentru că erau fiecare într-o relație, decid la finalul serii să lase destinul să îi aducă împreună dacă așa le este scris. Așa că ea își scrie numele și numărul de telefon pe o carte pe care o dă unui anticar, iar el pe o bancnotă pe care o schimbă într-un magazin. Însă după câțiva ani când fiecare este pe punctul de a se căsători, apare întrebarea dacă au Noroc în dragoste și dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt.

Seara se termină cu o comedie ce surprinde povestea de dragoste a doi tineri din medii diferite, Kirk (Jay Baruchel), un agent de pază de la aeroport și Molly (Alice Eve), organizatoare de evenimente, care descoperă un teren comun: iubirea dintre ei. Încercările prin care cei doi trec vin de la îngrijorarea lui Kirk: Nu-i de nasul meu.

Program:
14:35 Furtunii, Peripețiilor și Dragostei (Forces of Nature)
16:45 Kate și Leopold
19:10 Noroc în dragoste (Serendipity)
20:55 Nu-i de nasul meu (She’s Out of my League)
23:00 Vele Negre (Black Sails)